Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Jazzcafé Divino

Jazzcafé Divino

Om Firmaet

Vores store passion for enkle, traditionelle retter gav os i sin tid lysten til at give smagen af det ægte, italienske køkken videre til vores gæster. Skabe et lille stykke Italien på et vindbæst hjørne i Espergærde. Fra starten har vores intention været at give vores gæster så meget af vores moderland som muligt, derfor er det meste af vores personale både i køkkenet og caféen italienske. Mange af dem taler dog også den lokale dialekt.
/
/

Generel beskrivelse

Lige siden den spæde start har vores fokus altid været rettet mod kvalitet og vores mål har været at servere produkter fra pålidelige producenter lavet på de bedste råvarer. Desuden lægger vi stor vægt på, at alle ingredienser i vores retter er økologiske.

Vores vine er hovedsageligt også økologiske og udvalgt med stor passion og respekt for vores lands enestående mængde af kvalitetsvine.

Vi har et bredt og fyldigt sortiment af både røde, hvide og boblende druer.

Fra at være et lille, enkelt sted med nogle småretter, har Café Divino gennem en årrække udviklet sig til en respekteret restaurant og vinbar.

Se mere på vores hjemmeside www.cafedivino.dk og www.komtilfirenze.com

Isbar

Cafe Divino har åbnet Artistico isbar på Espergærde havn! Kom og smag vores ægte håndlavede italiensk is.

Med det nye skud på stammen isbaren Artistico, er Café Divino vendt tilbage til rødderne.

Café Divino startede for over 20 år siden, som isbar på hjørnet af Mørdrupvej og Strandvejen i Espergærde.

På Artistico er det den selvsamme Nikolaj, der udvikler og producerer sin gelato artigianale, håndlavet italiensk is på de bedste sicilianske råvarer, med base af god, dansk økologisk mælk og sødet med økologisk rørsukker.