Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

House of Fashion

House of Fashion

74 63 03... Vis nummer
Storegade 15 B
6200 Aabenraa

På sociale netværk

Services

Salonen

Salonen

Salonen beskæftiger i dag, 5 dygtige og kvalificerede frisører, som også har specialiseret sig i brudeopsætning og extensions. Alle frisørerne i salonen bliver, eller er uddannet med frisørfagets 4-årige uddannelse.

House of Fashion

House of Fashion

House of Fashion er en moderne frisørsalon, beliggende i Aabenraa, med stor fokus på kreativitet og godt håndværk, der har eksisteret siden 2003.

Produkter

Produkter

Vi forhandler en bred vifte af produkter, fra kendte leverandører inden for frisørfaget

Elixir Ultime

Elixir Ultime

Vi er stolte af at kunne præsentere den nye Elixir Ultime Beautifying Oil Conditioner. Denne fantastiske pleje tilbyder dig en nemmere vej til dybdegående næring og gør håret let at rede ud. #nl#Endnu en lækker produkt i Elixir Ultime serien

Om Firmaet

House of Fashion er en moderne frisørsalon, beliggende i Aabenraa, med stor fokus på kreativitet og godt håndværk, der har eksisteret siden 2003. Salonen beskæftiger i dag, 5 dygtige og kvalificerede frisører, som også har specialiseret sig i brudeopsætning og extensions. Alle frisørerne i salonen bliver, eller er uddannet med frisørfagets 4-årige uddannelse. Samtidig forhandler vi en bred vifte af produkter, fra kendte leverandører inden for frisørfaget.

Betalingsmuligheder

Produkter

Vi forhandler og bruger produkter fra bl.a: Kératase, American Crew, Moroccanoil, GHD, Revlon og Kevin Murphy.