Om firmaet

  FællesBo er en almen boligorganisation, der administrerer udlejningen af godt 5.000 almene boliger i Herning Kommune. Vi tilbyder vores beboere mulighed for stor indflydelse på egen lejebolig, på afdelingen og på hele...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  71 78 78...
  Adresse

  Nygade 20

  7400 Herning

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  FællesBo er en almen boligorganisation, der administrerer udlejningen af godt 5.000 almene boliger i Herning Kommune. Vi tilbyder vores beboere mulighed for stor indflydelse på egen lejebolig, på afdelingen og på hele organisationen gennem beboerdemokratiet. Vores boliger er en blanding af familie-, studie- og seniorboliger. Det er primært etagebyggeri, men vi kan også tilbyde rækkehuse og mindre parcelhuse. Læs mere på vores hjemmeside, hvor du også kan søge efter boliger.

  Velkommen til FællesBo

  FællesBo er i dag Herning Kommunes største boligorganisation med godt 5.000 boliger. Vi kan tilbyde boliger i etagebyggerier, rækkehuse og mindre parcelhuse. FællesBos administration er beliggende i Herning, og beskæftiger ca. 90 medarbejdere, hvoraf de 27 er ansat i administrationen. For yderligere information: www.faellesbo.dk

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  FællesBo

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  106

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra FællesBo findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  FællesBo

  CVR-nr:

  26360501

  Selskabsform

  Forening

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  682010 Almennyttige boligselskaber

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Startdato:

  01-01-2002

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  71787875

  71 78 78 75

  7178 7875

  71 787 875