Se på kort

erhvervskørsel 

gav 32 virksomheder i dette område

BM Bakkegården ApS

Bakkegårdsvej 116070 Christiansfeld
logo

Vi tilbyder alt indenfor vognmandskørsel, entreprenørarbejde, nedbrydning samt betonknusning, arbejde med gummiged, containerudlejning, snerydning m.m. Ring for uforpligtende tilbud.

K.S. Transport Kenneth Struve

Kildevænget 104200 Slagelse
logo

K.S Transport ved Kenneth Struve er et personligt drevet fragtfirma. Jeg tilbyder såvel erhvervskunder som private kunder en omhyggelig og personlig betjening, der sikrer Dem og Deres kunder en optimal betjening og sikkerhed for udførelse af betroede opgaver. Jeg håndterer Deres gods effektivt mellem Vestsjælland pg Københavnsområdet og naturligvis destinationer her i mellem - hvilket sker uden omlæsninger. Hasteopgaver løser jeg også gerne for Dem. Kontakt mig gerne for mere information.

Næstved Taxa

Kanalvej 134700 Næstved
logo

Næstved Taxa er en moderne lokal virksomhed der kan løse dine transportbehov, og vi kan klare mere end du måske regner med. Uanset om du skal nå toget, i byen, eller til møde i København står en moderne vognpark med veluddannede chauffører døgnet rundt klar til at betjene dig. Vi kan klare alt fra pakken der hurtigt skal køres ud, til mormor der skal køres hjem efter at have passet børnebørnene. Har du brug for specialindrettede vogne til handicapkørsel er vi naturligvis også leveringsdygtige.

Allan Colding

Smedegårdsvej 599220 Aalborg Øst
logo

Allan Colding udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi samarbejder med virksomheder, der løbende eller en enkelt gang har brug for vores ekspertise. Vi sætter en ære i at kunne tilgodese vore kunders behov og lægger stor vægt på altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ring for mere information.

Leo & Jørgen Andersen ApS

Nymøllevej 39A9240 Nibe
logo

Leo & Jørgen Andersen ApS vognmandsforretning klarer næsten alle transportopgaver med tiptrailer og forvogn/anhænger. Vi tilbyder bl.a. contailerkørsel og maskintransport, og vi har egen plads med sand og grus til afhentning efter aftale. Vi kører med CTR Partikelfiltrer og Euro5 Norm på lastbilerne for at skåne miljøet. Kontakt os for yderligere information.

Spedhire

Hattemagervej 19300 Sæby
logo

SPEDHIRE er et godt alternativ for hurtig og sikker transport af mindre forsendelser og dokumenter i hele Danmark og i udlandet. SPEDHIRE kan tilbyde afhentning og levering af mindre forsendelser med kort varsel i Nord-, Midt- og Vestjylland og i resten af landet undtagen Bornholm indenfor maksimum 6 timer på alle tidspunkter af døgnet.

Dantaxi

Skrænten 1076600 Vejen
logo

Dantaxi 67 er et lokalt taxafirma i Vejen, der står klar til at løse dine transportbehov. Hvad enten det er et akut opstået behov for kørsel til stationen eller en planlagt tur, så kan vi klare opgaven. Vores veluddannede og professionelle chauffører står parat til at give dig en tryg og behagelig køretur, uanset hvor turen går til.

CLC-Turist Odense

Isabellavænget 345270 Odense N
logo

Velkommen til CLC-Turist Odense. Vi er et busselskab i Odense som tilbyder ture til skolerejser, erhvervsarrangementer, studieture og meget andet. Ønsker du mere information er du velkommen til at kontakte os pr. telefon.

Alm Taxi/Bus ApS

Hjortebrovej 716100 Haderslev
logo

taxikørsel , Party - taxi, DISKO - LYS, Plads til alle og bedste service

Bergholdt.dk a/s

Børstenbindervej 55230 Odense M

Book1Bus

Vølundsvej 283600 Frederikssund

Dansk Erhvervs Transport ApS

Naverland 212600 Glostrup

PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries

Industrivej 49550 Mariager

DMZ Transport Og Logistik

Ålborgvej 4049352 Dybvad

Egons A/S

Industrivej 254200 Slagelse

Herfølge Turistfart A/S

Færøvej 44681 Herfølge

Vognmand Torben Karlskov

Gammelbyvej 437300 Jelling

Sax-Trans A/S

Kroggårdsvej 344990 Sakskøbing

Sæby Budservice

Trafikcenter Sæby Syd 29300 Sæby

A. Sømod A/S

Fabriksparken 242600 Glostrup

Trafikstyrelsen

Carsten Niebuhrs Gade 431577 København V

City Flyt

Kirsebærbakken 2F, 1. sal. tv3400 Hillerød

Per's Transport

Hjortkjærsvej 229600 Aars

Budtransporten A/S

Logistikparken 218220 Brabrand

Svinninge Taxi

Solager 24520 Svinninge