Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS logo

  Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS

  Om firmaet

  Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er startet i 2007. Jeg har over 20 års erfaring og har et bredt spektrum af kompetencer der sikrer at du som kunde får den bedste service. Jeg servicere mine kunder på et højt og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  21 93 04...
  Adresse

  Støvringgårdvej 50

  8930 Randers Nø

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS er startet i 2007. Jeg har over 20 års erfaring og har et bredt spektrum af kompetencer der sikrer at du som kunde får den bedste service. Jeg servicere mine kunder på et højt og professionelt plan. Kontakt mig for uforpligtende tilbud på alt inden for byggeri og anlægsopgaver.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS

  Omsætning

  1 492 tkr

  Afkastningsgrad

  -23.03 %

  Antal ansatte

  4

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Entreprenør Nels Herholdt Madsen ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  ENTREPRENØR NELS HERHOLDT MADSEN ApS

  CVR-nr:

  32264077

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  125 000

  NACE-branche

  422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

  Startdato:

  16-06-2009

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Rottebekæmpelse, Entreprenører, nybyg, tømere, Højtvandslukker, havefliser, Aut. kloakmestre, Diamantboring, kloakspuling, Tømrere, spulearbejde, Kloakmesterarbejde, faldstammer, Rottefænger, Diamantskæring, Anlægsprojekter, Kloakarbejde, Jordarbejde, tv-inspektion af kloakker, Anlægsarbejde, renseopgaver, Betonbyggeri, forstoppelse faldstamme, Industrispuling, Tilbyg, entrepriser, TV-Inspektion, Byggefirmaer, brolægning, flisebelægning, Kloakservice, kloakmestre, døgnvagt, rensning af afløb, indvendige afløb, renovering af kloakker, Murere, entreprenørarbejde, spuling af kloak, stoppet afløb, køkkenbrønde, Aut. Kloakservice, Bygningsenterprise, byggeentreprenører, dræn, Slamsugere, Betonrenovering, Anlæg, betonboring, Fagentrepriser, forsikringsskader, kloakinspektion, Rørrenovering, Anlægsentreprenører, behandling af spildevand, Jordarbejdere, Hovedentrepriser, rottefælder, Slamsugning, dræning, Spuling af dræn, TV-inspektion af kloak, Støbearbejde, kloakreparationer, opsamling af spildevand, kloak-tv, Kloakker, kloakmester, Betonarbejde, Kloakrenovering, Rottespærrer, miljøsager, Kloakvedligeholdelse, kloakspulning, ​Kloakarbejde, asfalt, Kloakering, Tæthedsprøvning, spuling af kloakker, Strømpeforing af kloakrør, Betonentreprenører, vand i kælderen, strømpeforinger, toiletter, Fundamenter, Byggeri, Kloakfirmaer, Ombygninger, slamsugerservice, kloak og afløb, Kloakrensning, højvandslukker, Kloak, Belægning, Forsikringsarbejde, Dræningsarbejde, reetablering af kloak, falstammefræsning, højtryksspuling, renovering, Nybyggeri, servicearbejde
  Alternative nummerformater

  21930440

  21 93 04 40

  2193 0440

  21 930 440