Se på kort

el-installatør fredensborg 

gav 210 virksomheder i dette område

Bakkegårdsvej 4033050 Humlebæk
logo

Bent Westen Aps er et 40 år gammelt firma grundlagt af Bent Westen. Mission og grundlag for firmaet er engagement, pligtopfylden samt kvalitetsbevidst. Bent Westen Aps er i dag kendt som en god medspiller inden for alle ydelser i elbranchen, virksomheden beskæftiger i dag 8 personer med høj ancinnitet og viden ikke mindst. Dette sikrer at kunden altid får den rette installation udført udfra hensyntagen til lovgivning, omgivelser og ikke mindst økonomi.

Lindevej 23480 Fredensborg
logo

- DIN ELINSTALLATØR SIDEN 1974- Henrik Axholt varetager mange former for el-entrepriser i såvel private som erhvervsmæssige sammenhænge. Som autoriseret El-installatør udfører Henrik Axholt flere former for el-installations- og renoveringsopgaver. Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Nyropsgade 141602 København V
logo

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra Fredensborg.

DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.

Mørdrupvej 323060 Espergærde
logo

Firmaet ligger i Espergærde og tager også imod kunder fra Fredensborg.

Hos Sydkystens El prioriterer vi vores mange private kunder særdeles højt, og du kan altid forvente, at vi er interesseret i at fastholde og udbygge denne gren, vi udføre dine opgaver - store eller små.

Prøvestensvej 183000 Helsingør
logo

Firmaet ligger i Helsingør og tager også imod kunder fra Fredensborg.

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Prøvestensvej 183000 Helsingør
logo

Firmaet ligger i Helsingør og tager også imod kunder fra Fredensborg.

Lysmesteren er Danmarks største og mest seriøse kæde af belysningsbutikker - og landets førende lampeforhandler. Hos Lysmesteren finder du altid det største og mest kompetente sortiment, og vi har i mere end 10 år solgt lækre mærkevarelamper lige fra Le Klint til Louis Poulsen. Vi har original-forhandlingen på alle vores lamper, så hos os kan du altid være fuldstændig sikker på en hurtig levering af den originale vare - i den originale emballage.

Mørdrupvej 323060 Espergærde
logo

Firmaet ligger i Espergærde og tager også imod kunder fra Fredensborg.

Byens Hvidevare Service har erfaring med dine hårde hvidevarer, helt ind til de mindste detaljer. Derfor kan vores teknikere rådgive dig professionelt om den rigtige behandling. Reparationer til tiden og til den rigtige pris. Byens Hvidevare Service udfører service og reparationer på alle mærkevarer inden for hårde hvidevarer - vaske- og opvaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, emhætter,køleskabe,frysere,reparation af el-vandvarmere, samt udlejning af luftaffugtere til vandskader og nybyggeri.

Dageløkkevej 233050 Humlebæk
Solvænget 1A, st. sal.3480 Fredensborg
Niverød Erhvervspark 102990 Nivå
Nivå Stationsvej 32990 Nivå
Fredensborgvej 453480 Fredensborg
Gammel Strandvej 302990 Nivå
Mariehøj 3342990 Nivå
Solvænget 133480 Fredensborg
Humlebæk Strandvej 603050 Humlebæk
Højvangen 12A3480 Fredensborg
Bakkegårdsvej 2013050 Humlebæk
Kongevejen 143480 Fredensborg
Teglgårdsvej 621, 1. sal. tv3050 Humlebæk