Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  59 65 12...
  Adresse

  Storegade 14

  4550 Asnæs

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  10:00 - 17:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC Teis Graver er din lokale ejendomsmægler i Odsherred og et af områdets største ejendomsmæglerfirmaer med mere end 33 års virke i området. Med 4 boligbutikker fordelt i Odsherred har vi kontakten til sælgerne, ligesom vi har kontakter til køberne over hele Danmark via vores netværk i EDC. Vi har engagerede medarbejdere hovedsagligt bosiddende i lokalområdet, som løbende bliver efteruddannet. Alt dette gør at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Forretningen i Asnæs er beliggende på byens gamle hovedgade tæt ved Asnæs Centret. Vi har i dag 3 ejendomsmæglere, 2 salg & vurdering, derudover, salgskoordinatorer, eftersagsbehandler og bogholderi. I boligafdelingen tager vi os primært af køb/salg af fritidshuse, helårshuse, grunde, lystejendomme og bolig-landbrug. Vi arbejder også med med køb/salg af landbrugsejendomme, vurderingsopgaver, syns- og skønssager mv. I butikken finder du personale, der er bosiddende i lokalområdet. Det giver vores kunder en garanti for et grundigt kendskab til lokale forhold. Teis Graver er med i EDC kæden, som er en sammenslutning af selvstændige ejendomsmæglere med over 230 butikker Det betyder, at vi hele tiden er i kontakt med købere og sælgere i lokalområdet og på landsplan bl.a. via EDC ´s hjemmeside www.edc.dk Når du sætter din ejendom til salg hos EDC Teis Graver - Asnæs , Vig/Lyngen/Sejerøbugten, samt EDC Lumsaas-Odden er din ejendom med i vores store lokale Bolig Nyt der opdateres dagligt.

  EDC Teis Graver - Asnæs' valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  59651272

  59 65 12 72

  5965 1272

  59 651 272