Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 62 52...
Adresse

Hjultorvet 1

8800 Viborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Velkommen hos EDC Svend Døssing – vi tager dig med indenfor i vores moderne boligbutik, hvor vi bruger alle de nyeste og bedste redskaber så din bolig får størst mulig synlighed, når den skal ses af potentielle købere. Vores flotte butik ligger på Hjultorvet lige i hjertet af Viborgs pulserende gågadenet - og har byens måske bedste beliggenhed. Vores store facadevinduer fremtræder nemlig i gadebilledet med størstedelen af de boliger vi har til salg… og er ikke til at overse af gågadens mange besøgende. Som Viborgs ældste mæglerforretning har vores mange års erfaring gjort at, vi har et godt og solidt lokalkendskab i baggagen. Vi er altid opdateret på hvad der rører sig, og kender alt til boligmarkedet i Viborg og omegn. Hos EDC Svend Døssing består vi af et yderst fagligt dygtigt team af engagerede medarbejdere. Vi lægger vægt på et højt serviceniveau med god rådgivning og vejledning, da det er vigtigt for os, at alle vores kunder får den bedste oplevelse og føler sig trygge gennem hele forløbet i en bolighandel. Vores mange års erfaring indenfor handel med villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, anparts- og andelsboliger, fritidsboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, byggegrunde, projektsalg og liebhaverejendomme - gør at du altid kan føle dig i trygge hænder hos os. Går du med salgstanker og vil vide hvad næste step er? Så spørg os - vi kan altid tilbyde dig et gratis og uforpligtende salgstjek. Leder du derimod efter nyt tag over hovedet eller måske den ultimative drømmebolig? Så tag kontakt til os, og vi hjælper dig med at finde den rette bolig iblandt markedets udbud. Uanset hvad din situation er, så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre.

EDC Svend Døssings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

86625255

86 62 52 55

8662 5255

86 625 255