Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 32 16...
Adresse

Torvegade 8

6950 Ringkøbing

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Ringkøbing har eksisteret siden 1976, og er i dag den butik, der handler ubetinget flest helårshuse i Ringkøbing og omegn. For en komplet sammenligning af mæglere i området henvises til www.boligsiden.dk – Find Mægler Hos EDC Ringkøbing stiller vi faglige kompetancer og viden om lokalområdet til rådighed, og vi behandler folk, som vi gerne selv vil behandles. Vi forklarer tingeme ærligt, ordentligt og i øjenhøjde. Alle hos EDC Ringkøbing er lokale, bosiddende i vores markedsområde og faguddannede. Vi sælger IKKE fritidshuse og kalder os derfor: Din specialist i helårsboliger! Mikkel Møller er indehaver af forretningen. Vi er et team på 6 personer, med et stort lokalt netværk, der brænder for at hjælpe dig godt videre! Vi kender med garanti både din bankrådgiver og advokat, og vi taler samme sprog - det er sjældent en ulempe. Lokal mægler med landsdækkende salgsnetværk Med mere end 240 butikker i Danmark er EDC landsdækkende. Vi kan derfor trække på et landsdækkende salgsnetværk og derved hjælpe dig godt igennem dit boligsalg. Samtidig ser vi holdånd som en afgørende faktor for, at du kan få succes med dit boligsalg. Du kan derfor regne med at få seks topmotiverede medarbejdere, der kæmper for salget af dit helårshus. Hvad er min bolig værd – og er der købere til den? Prøv ”Find din Køber” på www.edc.dk ved at indtaste din adresse og se, hvor mange købere EDC har til en bolig som din. EDC Ringkøbing er til at stole på. Vi tror på, at ting kan lykkedes, fordi vi er seks lokale ildsjæle, der først er tilfredse, når du er tilfreds. Besøg byens mest synlige boligbutik på Torvegade 8 i Ringkøbing, eller ring når du har tid på 9732 1622. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre! Husk et EDC Salgstejk er gratis og uforpligtende.

EDC Ringkøbings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

97321622

97 32 16 22

9732 1622

97 321 622