Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 61 20...
Adresse

Gravene 22

8800 Viborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Refsgaard & Partnere er beliggende centralt i Viborg midtby, tæt på gågaden og alle handelsgaderne. Går du i salgstanker, men ved ikke helt hvad du skal gøre nu? Så lad os hjælpe dig godt videre. Hos EDC Refsgaard & Partnere i Viborg får du en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, hvad enten det er en villa, rækkehus, lejlighed, sommerhus eller landejendom. Vi har erfaring indenfor salg af alle typer af boliger i både Viborg by og hele Viborg kommune. Vi giver dig en seriøs rådgivning om, hvordan en bolighandel gennemføres og alle aspekter, som du skal være opmærksom på ift. lovgivning, ansvarsfraskrivelse, salgsproces, skødeberigtigelse m.m. Generelt fører vi dig igennem hele processen og vi har tænkt på det hele, så du kan føle dig tryg ved at handle med os. Vi lever af at sælge boliger og vi er gode til det. Både vores sælgere og købere udviser en høj kundetilfredshed, som vi sætter en stor pris på og som vi gør meget for at opretholde. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe en høj kundetilfredshed. Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene, som danner værdigrundlaget i vores dagligdag. Vælger du EDC Refsgaard & Partnere til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vil du gerne vide, om vi allerede har en køber til din bolig? Så lad os gennemgå vores køberkartotek med udgangspunkt i netop din ejendom. Fordi vi er en del af et landsdækkende EDC køberkartotek, som er fyldt med købere, har vi muligheden for at finde den rette køber til DIN bolig. Vi har åbent alle ugens 7 dage, da tilgængelighed er nøglen til et godt salg. Giv os et kald på tlf. 86 61 20 22 eller send os en mail på 882@edc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

EDC Refsgaard & Partneres valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

86612022

86 61 20 22

8661 2022

86 612 022