Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 61 20...
Adresse

Gravene 22

8800 Viborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Refsgaard & Partnere er beliggende centralt i Viborg midtby, tæt på gågaden og alle handelsgaderne. Vi lever af at sælge boliger og vi er gode til det. Både vores sælgere og købere udviser en høj kundetilfredshed, som vi sætter en stor pris på og som vi gør meget for at opretholde. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde, og alle ansatte i butikken arbejder for at yde en høj service og skabe en høj kundetilfredshed. Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene, som danner værdigrundlaget i vores dagligdag. Vi giver dig en seriøs rådgivning om, hvordan en bolighandel gennemføres og alle aspekter, som du skal være opmærksom på ift. lovgivning, ansvarsfraskrivelse, salgsproces, skødeberigtigelse m.m. Generelt fører vi dig igennem hele processen og vi har tænkt på det hele, så du kan føle dig tryg ved at handle med os. Vælger du EDC Refsgaard & Partnere til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. 10 gode grunde til at vælge EDC Refsgaard & Partnere som din ejendomsmægler: • Et stærkt og lokalt mæglerteam med stort kendskab til området • Maksimal eksponering via Danmarks mest besøgte mæglersite • Danmarks største køberkartotek – findes køberne, så findes de her! • Professionel fotografering og boligfilm, som sikrer optimal præsentation af din ejendom • 16-siders trykt boligpræsentation – markedets mest professionelle • Mulighed for at følge hele salgsforløbet online via ”MitEDC” • Hele 3 tilbagemeldinger efter hver fremvisning • Løbende statusmøder – dette sikre, at du altid er opdateret på dit salg • Eget Finanscenter, som sikrer dig hurtig frigivelse af pengene efter din handel • Gratis flytteforsikring for både køber og sælger Vi har åbent alle ugens 7 dage, da tilgængelighed er nøglen til et godt salg. Giv os et kald på tlf. 86 61 20 22 eller send os en mail på [email protected] Vi glæder os til at høre fra dig.

EDC Refsgaard & Partneres valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

86612022

86 61 20 22

8661 2022

86 612 022