Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  55 44 27...
  Adresse

  Alléen 33

  4736 Karrebæksminde

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  10:00 - 16:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Hos EDC Poul Erik Bech i Karrebæksminde har siden 2014 været en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Med mere end 50 boligbutikker fordelt over hele landet får du dermed et forspring med vores store netværk og gode lokalkendskab. Vi ved hvad køberne efterspørger. Hos os kan du følge salget af din bolig hele vejen online. I butikken møder du Per Liljegren, som er ejendomsmægler og partner, Thomas Larsen som er Salg og Vurdering samt Dorte Dueholm, der er ansat som salgskoordinator. Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Kontakt os alle årets dage på tlf.: 5544 2774 Telefonåbningstid alle dage 08:00-22:00

  EDC Poul Erik Bechs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  55442774

  55 44 27 74

  5544 2774

  55 442 774