Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 27 15...
Adresse

Rosenvangs Alle 145

8270 Højbjerg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Poul Erik Bech Højbjerg er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglerforretning, som består af over 70 boligbutikker og erhvervscentre fordelt over hele landet. Alle vores medarbejdere arbejder ud fra de 3 grundpiller: flid, etik og godt købmandskab, og vores målsætning er, at udføre alt mæglerarbejde indenfor salg, udlejning, vurdering og rådgivning i den højeste kvalitet. Vi vægter kundeservice og gode relationer meget højt, og at vi gør hvad vi kan, for at vores kunder anbefaler os. Vi ønsker altid at være på forkant, og tilbyde vores kunder et konkurrencedygtigt produkt. Vi er lokaliseret centralt i Højbjerg, i krydset mellem Rosenvangs Allé og Holmevej, hvorfra vi hver dag hjælper sælgere og købere godt videre. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun ejendomme, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter yder en stor indsats for at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk property for sale

EDC Poul Erik Bechs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

86271533

86 27 15 33

8627 1533

86 271 533