Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
58 58 81...
Adresse

Gl. Munkegade 21

8000 Aarhus C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Vi vil gøre en forskel for hver enkelt kunde! EDC Poul Erik Bech AROS består af engagerede og kompetente medarbejdere, der alle kan arbejde selvstændigt og udnytte egne kompetencer, men som samtidig arbejder sammen i et utrolig stærkt team, der har tillid til hinanden. Vi har alle flere års erfaring med bolighandler. Det sikre dig den højeste kvalitet, uanset om du skal købe eller sælge. Vores 2 boligforretninger beliggende i Århus midtby vil stå for salget af din bolig, ligesom vi hjælper dig, når du ønsker at købe ny bolig. Via EDC’s store netværk og samarbejde boligbutikker imellem, har vi kontakt til både købere og sælgere over hele landet, hvilket giver dig en markant øget chance for at sælge din bolig til den bedste pris eller for at finde drømmeboligen. Vi arbejder helhjertet med hver enkelt kunde og glæder os til at møde dig! Ring eller chat med os alle ugens dage mellem kl. 8.00 og 22.00: Vi har udvidet åbningstiden, så du kan ringe eller chatte med os alle ugens dage fra kl. 8-22. Så kan du nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for det!

EDC Poul Erik Bech AROSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

58588110

58 58 81 10

5858 8110

58 588 110