EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S logo

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S

Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 14 33...
Adresse

Solrød Center 63

2680 Solrød Strand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

09:00 - 17:00

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglerforretning, hvilket er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt din ejendom hurtigt til den rigtige pris. Butikken i Solrød blev etableret i 1978, og i 1993 flyttede vi til de nuværende centrale lokaler i Solrød Center. Alle boliger vi har til salg præsenteres flot gennem de særdeles store vinduesfacader mod centergaden. Solrød er et lokalt marked, og vores butikschef, som selv bor i Solrød, har været mægler i byen siden 1983. De øvrige medarbejdere bor eller har boet i Solrød, og alle er derfor meget lokalkendte. EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen dækker markedsområderne Solrød, Jersie, Ll. Skensved, Havdrup, Karlstrup og Karlslunde. Hos os møder du altid en ejendomsmægler med mangeårigt lokalkendskab, som kan trække på EDC-kædens landsdækkende købernetværk, og som kan tilbyde en række unikke salgsværktøjer. Med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Det sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene, der danner grundlaget i vores dagligdag. Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: Salg, køb, vurdering, finansiering, jura, teknik etc. Dette sammenholdt med en aktiv efteruddannelse gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun boligejendomme i Solrød og nærområdet, der fylder vores hjerter med gå-på-mod. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, der er drevet af frivillige ildsjæle, som alle bruger kræfter på at gøre en forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på: www.poulerikbechfonden.dk

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

56143307

56 14 33 07

5614 3307

56 143 307