EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag logo

  EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krag

  Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  55 78 66...
  Adresse

  Ringstedgade 28

  4700 Næstved

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  09:00 - 17:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC i Næstved blev grundlagt i 1982. Med flid, etik og godt købmandsskab har vi igennem alle årene, formået at skabe gode resultater og tilfredse købere og sælgere. Det gule bolighus har en meget synlig beliggenhed og ses af et stort antal mennesker, hver eneste dag. I hver eneste bolighandel, tager vi udgangspunkt i vores kunders behov og ønsker. Vi udarbejder således i fællesskab med vore kunder en salgsplan. Vi er en del af EDC Poul Erik Bech, landets eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Med mere end 55 boligbutikker sørger vi for, at du får landsdækkende fordele og et stort lokalkendskab til samme pris. Vi løser opgaver inden for villa, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidslandbrug og andelsboliger. Velkommen

  EDC Poul Erik Bech / Brimer & Krags valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Kategorier
  Søgeord
  Alternative nummerformater

  55786600

  55 78 66 00

  5578 6600

  55 786 600