EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen logo

  EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen

  Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  54 95 14...
  Adresse

  Vejlegade 3

  4900 Nakskov

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen er beliggende centralt i Nakskov midtby. Vi har et bredt udvalg af ejendomme til alle målgrupper suppleret med rådgivning fra A-Z. Din ejendomshandel er med andre ord i trygge hænder hos os. I butikken møder du et professionelt team af mæglere og medarbejdere med et stort lokalkendskab, personligt engagement og mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde dig alle de fordele, det indebærer at være en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Med flere end 70 boligbutikker, et landsdækkende køberkartotek og tilsvarende markedsføring har vi kontakten til køberne uanset hvor i landet de findes. Det er nemlig slet ikke utænkeligt, at den næste ejer af din bolig er en køber udenfor lokalområdet. Poul Erik Bech Fonden Det er ikke kun boliger i Nakskov, som står vores hjerter nær. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige gør en forskel for andre. Læs mere på www.poulerikbechfonden.dk EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen præsenterer således en bred vifte af landsdækkende muligheder i skøn kombination med det lokalkendskab, som er bygget op gennem mange år. Du er naturligvis altid velkommen i butikken for at høre mere om dine muligheder.

  EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensens valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  54951414

  54 95 14 14

  5495 1414

  54 951 414