EDC Poul Erik Bech, Virum

  Om firmaet

  EDC Poul Erik Bech, Virum logo

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  45 95 00...
  Adresse

  Grønnevej 79

  2830 Virum

  Hjemmeside og e-mail

  www.edc.dk

  283@edc.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  09:00 - 17:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC Poul Erik Bech i Virum er en professionel og alsidig ejendomsmægler med en klar filosofi: Du skal opleve en forskel. Vi arbejder som et team, men ved også, at alle vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og udnytte deres individuelle kompetencer bedst muligt. Hos EDC Virum har vi tillid til hinanden, og vi arbejder alle ud fra et fælles værdigrundlag, der sikrer dig høj kvalitet og personlig service - uanset om du skal købe eller sælge. Vores ejendomsmæglere i Virum tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig i Virum, Sorgenfri og omegn. Med en salgsvurdering fra EDC Virum får du en grundig vurdering af din boligs værdi og potentielle salgspris i det nuværende marked. Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring af boliger til salg i udvalgte medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker. Via EDC’s landsdækkende køberkartotek kontaktes potentielle købere til din lejlighed, villa eller rækkehus. Disse boligkøbere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk eller af en EDC-mægler i en af vores ca. 240 butikker, som er fordelt over hele landet. EDC er dermed landets største ejendomsmæglerkæde og med landets mest besøgte ejendomsmæglerside med mere end 4 mio. besøg om måneden, hvilket sikre vores sælgere størst mulig eksponering af deres bolig.

  EDC Poul Erik Bech, Virums valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  45950050

  45 95 00 50

  4595 0050

  45 950 050