Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  39 63 95...
  Adresse

  Ordrupvej 105

  2920 Charlottenlund

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  09:00 - 17:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Velkommen til EDC Hjort Bedste dækning - Hos EDC Hjort får du den bedste dækning, idet vi er en del af Danmarks største mæglerkæde med 230 boligbutikker og 1.200 medarbejdere. Toneangivende i Gentofte Kommune - EDC Hjort er med sine 2 boligbutikker i Charlottenlund og Hellerup toneangivende i Gentofte Kommune. Garant for netop din bolighandel – EDC blev etableret i 1977 af ejendomsmægler Tage N. Hjort. I dag er den ansvarlige indehaver ejendomsmægler & valuar MDE Tina Ortmann Abildgaard, der med sine mere end 30 års erfaring er garant for din sikre bolighandel. Bedste markedsføring og bedste boligsite - Hos EDC Hjort får du fuld glæde af EDC´s førerposition med blandt andet effektivt landsdækkende køberkartotek. Herudover er EDC´s boligsite EDC.dk med over 5 mio. besøg om måneden Danmarks bedst besøgte boligsite (kilde: Dansk Online Indeks). Den digitale førertrøje i form af effektiv boligannoncering på nettet sikrer din bolig bedste synlighed. Alleboliger vises på såvel EDC.dk som Boligsiden.dk.

  EDC Hjorts valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  39639525

  39 63 95 25

  3963 9525

  39 639 525