Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  98 94 34...
  Adresse

  Vesterled 1

  9850 Hirtshals

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  09:30 - 17:30

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  EDC Hirtshals er et lokalt forankret firma med mere end 30 år på bagen. Startende i 70'erne som Hirtshals Ejendomskontor - og siden 1997 en del af danmarks største ejendomsmæglerkæde - EDC Mæglerne. Med et indgående kendskab til lokalområdet og mange års erfaring i branchen, er vi din lokale garant for en professionel bolighandel. Ikke mindst når der skal sættes "den rigtige" pris på en ejendom er det vigtigt at være lokal - at vide hvad der rører sig i lokalsamfundet. Med vores centrale beliggenhed i Hirtshals vestby er vi også sikre på, at vinduesudstillingen bliver set. Dette uanset om det gælder helårsboliger, fritidsboliger, andelsboliger, grunde eller erhverv. Kontakt os altid gerne for et gratis og uforpligtende salgstjek.

  EDC Hirtshals' valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  98943444

  98 94 34 44

  9894 3444

  98 943 444