EDC ejendomsmægler Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn logo

  EDC ejendomsmægler Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

  Om firmaet

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Telefonnummer
  35 25 33...
  Adresse

  Ndr. Frihavnsgade 41

  2100 København Ø

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Der er ingen beskrivelse af dette firma

  Butikken i Nordre Frihavnsgade åbnede i 1993 og er en del af EDC Poul Erik Bech der er Danmarks største og eneste ejendomsmæglervirksomhed med mere end 60 boligafdelinger fordelt over hele landet. Butikken sælger ca. 200 boliger årligt, hvilket gør den til Østerbros mest sælgende ejendomsmægler. Vi tilbyder professionelt salgsarbejde og er i dag kendt for at have en meget høj kundetilfredshed hos både købere og sælgere. EDC Poul Erik Bech på Østerbro dækker hele 2100 samt det nye område i Nordhavnen, som har sit eget postnummer 2150. Områder som f.eks. Kartoffelrækkerne, Komponist Kvarteret, Lyngbyvejs Kvarteret, Amerika Plads/2150 og Ambassade kvarteret er dækket af specialister som kender området/foreningerne ned til mindste detalje. Butikken er makedsledende indenfor salg af ejerlejligheder på Østerbro - derudover har butikken ligeledes kernekompetancer indenfor salg af andelsboliger, villalejligheder, villaer, byggeforeningshuse og I/S lejligheder. I samarbejde med firmaets projektafdeling udføres ligeledes projektsalg. Alle medarbejder har fokus på høj kundetilfredshed - vi ønsker, at være et naturligt valg når en af livets store beslutninger skal tages i forbindelse med at skifte bolig. Via professionelt og engageret salgsarbejde forsøger vi, at opnå bedst mulige vilkår for vores sælgere. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner værdigrundlaget for vores dagligdag. Som den eneste af de store etablerede mæglerkæder tilbyder vi i EDC medsalg såfremt sælger ønsker selv at stå for fremvisninger til reduceret salær. Alle ejendomsmæglere har stor erfaring i salg og vurdering af boliger på Østerbro, idet en stor del af mæglerne selv er bosiddende på Østerbro. Poul Erik Bech Fonden Vores medarbejderes hjerter brænder ikke kun for boliger på Østerbro. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæglervirksomheden, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Du kan læse meget mere om fonden på: www.poulerikbechfonden.dk

  EDC ejendomsmægler Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavns valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Alternative nummerformater

  35253388

  35 25 33 88

  3525 3388

  35 253 388