Om Eastwest Medico ApS

Eastwest Medico er en producent af forskelligt medicinsk udstyr med kernefokus på operationshandsker lavet af Flexylon™ og undersøgelseshandsker lavet af nitril. Vores handsker er fremstillet under vores varemærke PROSENSO™, som også dækker latexhandsker, vinylhandsker og CPE/TPE-handsker. Du kan læse mere om PROSENSO™ på www.prosenso.com. Vores forretningsmodel er enkel: Vi leverer kun den højeste kvalitet fra etisk fremskaffede fabrikker til de bedste priser.

Kvalitet går hånd i hånd med etisk handel

For din sikkerhed er vi godkendt som producent, importør og distributør af medicinsk udstyr af Lægemiddelstyrelsen. Vi er medlem af Etisk Handel Danmark samt FN’s Global Compact program, ligesom vi arbejder mod FN’s verdensmål.

Vores produkter er omhyggeligt certificeret af alle nødvendige myndigheder i EU og USA. Vi har vores egne folk i Asien til at udføre kvalitetskontrol, og vi arbejder altid med SGS eller TÜV til at foretage tredjeparts evalueringer og tests på hvert enkelt LOT/batch, vi sender.

Eastwest Medico ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Eastwest Medico ApS Fremstilling af medicinalvarer, Gentofte - 1
  • Eastwest Medico ApS Fremstilling af medicinalvarer, Gentofte - 2
  • Eastwest Medico ApS Fremstilling af medicinalvarer, Gentofte - 3

Eastwest Medico ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnEASTWEST MEDICO APS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:13-07-2011
CVR-nr:33860862
Selskabskapital120000
Omsætning-
NACE-branche464620 Engroshandel med læge- og hospitalsartikler, 464610 Engroshandel med medicinalvarer og sygeplejeartikler, 451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser

Ledelse/Administration

Michael Ove KastrupsenAdm. direktør
Knud LauritzenDirektør
Niels Kristian BitschDirektør
Ivan Harbo JakobsenStifter