Om Dyrlægehuset Farum ApS

Hos Dyrlægehuset Farum er vi en stressfri dyreklinik, med fokus på vores patienters samt dyreejerens velvære. Vi rummer nogle af de bedste maskiner på markedet og holder os altid opdateret på den nyeste viden. Vi fungerer som almen dyreklinik for hund og kat, samt som et henvisningshospital for kaniner og gnavere.

Dyrlægehuset Farum

Dyrlægehuset Farum er en forholdsvis nyopstartet klinik, centralt beliggende i Farum, i nærheden af Birkerød og Værløse. Klinikken slog dørene op for første gang i september 2019, og er således den nyeste klinik i Farum. Vi har en klar vision om at drive en topmoderne dyreklinik lidt anderledes end hvad man ellers ser rundt omkring.

Klinikken er bygget på værdier såsom bæredygtighed, et stressfrit miljø, professionelt, men omfavnende personale og ikke mindst nytænkning af alt fra optimering af procedurer og arbejdsgange til lækre detaljer som kræser for dig og dit dyr, fra I træder ind ad døren til I forlader klinikken igen.

Dyreklinik i Farum - En drøm der gik i opfyldelse

Mit navn er Katie Svane Lindhe, jeg er foruden at være praktiserende dyrlæge, klinikchef og ejer af klinikken Dyrlægehuset Farum. På klinikken arbejder vi løbende på at forbedre os. Personalet bliver derfor jævnligt sendt på relevante kurser og efteruddannelse. Vi opdateres på den nyeste viden og anvender det nyeste udstyr. Derudover vil vi også altid meget gerne høre om din oplevelse hos os.

Billedgalleri

  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 1
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 2
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 3
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 4
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 5
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 6
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 7
  • Dyrlægehuset Farum ApS Dyrlæge, Furesø - 8

Dyrlægehuset Farum ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDyrlægehuset Farum ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:22-08-2019
CVR-nr:40742069
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Katherine Elizabeth Svane LindheDirektør

Kategorier

Alternative nummerformater

4422222644 22 22 264422 222644 222 226