Se på kort

dyrlæge thisted 

gav 15 virksomheder i dette område

Hovedgaden 357752 Snedsted
logo

​Snedsted Dyrekliniks målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst dyrlægeklinik med et højt serviceniveau. Snedsted dyreklinik har til huse i centrum af Snedsted. På klinikken beskæftiger vi os hovedsageligt med smådyr som hunde og katte, men også gnavere. Derudover kører vi ud til heste og får, samt har rådgivningsaftaler med svinebesætninger. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Dyrlæger Søgeord

Lokalerne der huser snedsted dyreklinik i dag har været fungerende siden 1988, dog med modernisering siden, og snedsted dyreklinik bliver i disse lokaler fremover. I klinikken kan i møde følgende medarbejdere; Kirstine Rasmussen -dyrlæge og ejer af klinikken Karina Ladager; dyrlæge Christina Nielsen; dyrlæge Marianne Jespersen "klinikkens blæksprutte".

Vis mere
Kronborgvej 1207700 Thisted
logo

ISO CERTIFICERET KVÆGPRAKSIS - Kvægdyrlægerne Kronborg er en moderne kvægpraksis, der pt. beskæftiger 6 kvægdyrlæger, og 3 klinikassistenter. Vi arbejder ud fra den tankegang at køerne skal have det så godt som muligt, så de kan yde så meget som muligt for landmanden.

Silstrupparken 27700 Thisted
Møgelvej 187752 Snedsted
Bødkervej 907730 Hanstholm
Fårtoftvej 2367700 Thisted
Nørregade 57760 Hurup Thy