Om firmaet

  DMZ Transport Og Logistik logo

  Grundlagt i 2018, DMZ Transport er en familieejet forretning i Nordjylland, der tilbyder både standardiserede og skræddersyede transport løsninger.,Vi er klar over, at din tid er vigtig, så der er ingen grund til stres, hvis du...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  91 10 64...
  Adresse

  Idskovvej 48

  9352 Dybvad


  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  0:00 - 24:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Grundlagt i 2018, DMZ Transport er en familieejet forretning i Nordjylland, der tilbyder både standardiserede og skræddersyede transport løsninger.Vi er klar over, at din tid er vigtig, så der er ingen grund til stres, hvis du skal bruge noget “hurtigst muligt”. Vi behandler vores kunder som familie, leverer enhver ordre til tiden, og forkorter ventetiden - uden undtagelse. Vi sørger også for venlig kundeservice og en god snak med vores chauffører.

  Din betroede partner når det kommer til ekspresleverancer.

  Hver dag kører vores biler over 2000 km til alle lokationerne i Danmark. Vi formindsker afstanden mellem mennesker, og vi sætter aldrig låg på entusiasmen - for vi har et stort team af fantastiske mennesker.

  Du kan følge vores daglige indlæg på vores Facebook-side.

  Kurer- og ekspressløsninger

  Vi bringer dig tættere på dine mål. Vi håndterer alt fra små, til meget store pakker, og sørger for en fleksibel, hurtig og sikker levering, når du har brug for det.

  SLV - Sikkerheds­kontrollerede varer

  Glem de lange lister med regler og autorisationer, når det kommer til transport af sikkerhedsstyret luftfragt.

  Som en SLV-godkendt transportør, kan vi håndtere alt papirarbejde og levere varer til alle lufthavne i Europa.

  Se vores autorisation. her.

  Firmatransport

  I gang med at flytte kontor? Du kan stole på, at vi fragter dine varer sikkert og ansvarligt til destinationen. Ingen møbler beskadiges i vores biler.

  24-timers service

  Når du har brug for et lift, er vi tilgængelige døgnet rundt. Vi registrerer og behandler din ordre så hurtigt som muligt.

  Europa Direkte

  Der er ingen grænser, vi ikke kan krydse. Vi leverer enhver pakke med kærlighed fra Danmark og overalt i Europa.

  Løsninger til flytning

  At flytte, behøves ikke være besværligt. Vi er her for at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Du skal ikke røre en finger. Vores team fragter alle dine møbler og kasser til bilen, og direkte ind i dit nye hjem.

  Bugseringsløsninger

  Bilnedbrud kan ske... Men du har ingen grund til at være bekymret. Vi er den ven, du ringer til når du vil være sikker på, at problemet bliver løst. Vi kan trække din bil, mens du nyder en varm kop kaffe.

  Kontakt os for et UFORPLIGTENDE tilbud

  DMZ sørger for, at du har et hold, der tager sig af alle formaliteterne, og sørger for at alle dine pakker ankommer til destinationen sikkert og i perfekt stand.

  Ansvarsbegrænsning Og Ansvarsfraskrivelse

  Ansvarsbegrænsning: Alle transportopgaver, både nationale og internationale, udføres i henhold til bestemmelserne i CMR-loven. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg bruttovægt, samt for forsinkelse af fragt.

  Ansvarsfraskrivelse: Vi udfører både internationalt og nationalt transport i henhold til bestemmelserne i CMR-loven, medmindre andet er specifikt aftalt mellem parterne og dansk lovgivning ikke udelukker det. Bestemmelserne i CMR-loven begrænser vores ansvar for tab, forringelse eller skade på varerne til SDR 8.33 pr. kg. bruttovægt.

  DMZ Transport Og Logistiks valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  DMZ Transport Og Logistik

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra DMZ Transport Og Logistik findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  DMZ Transport og Logistik

  CVR-nr:

  39632144

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  494100 Vejgodstransport

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  11-06-2018

  Ledelse/Administration
  Dragos Mihai Zelinca

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  vognmandsforretninger, vognmænd, døgn transport, pakkeservice, haulage company, døgntransport, hastetransport, transport national, transport company, transportfirma, stykgods, kurerservice, kurerekspress, transport til europa, hauliers, ekspressløsninger, nattransport, haulier services, palle transport, kurertjenester, 24 timers service, courier, kurerer, transport i EU, transportation services, bugserings løsninger, transport af varer, international transport, bude, transport af pakker, slv, trans, flyttefirmaer, flytteservice, godskørsel, luftfragt, lastbilstransport, godstransport, bugsering, biltransport, pakke transport, flyt, transport international, kurerexpress, pallekørsel, international levering, fragtselskaber, pakkekørsel, pakkelevering, national transport, transportation, fragtdistribution, bud, transportører, pakketransport, varevogne transport, ekspress, flytteforretninger, transportløsninger, EU transport, logistikløsninger, minitrans, palletransport, varetransport, firmatransport, maskintransport, express, logistikservice, goods transport, transportservises, flytninger, ekspresstransport, kassevogn, shipping, stykgodstransport, transport indland, flyttebiler, minifragt, transport udland, flytte, transport af luftfragt, transport med lift, kurertransport, flyttemænd, budservice, haulier shops, store transporter, vognmandsfirma, pakkepost, nat transport, vognmandskørsler, ekspressleverancer, transportopgaver, småtransporter, transport, pakketrans, kurer, transportservice, erhvervskørsel, fragtservice, logistik, transport af biler
  Alternative nummerformater

  91106465

  91 10 64 65

  9110 6465

  91 106 465