Om Dansk Stålspær A/S

Dansk Stålspær A/S fremstiller stålspær til blandt andet landbrug, industri og halbyggeri. Vi ser frem til at løse dine opgaver. Du er meget velkommen til at indhente oplysninger. Dansk Stålspær A/S står klar til at løse alle opgaver til konkurrencedygtige priser. Billige byggesæt fra Lindab stålplader.

Stålspær til mange formål

DANSK STÅLSPÆR A/S i Give er startet i 1999 med fokus på produktion af stålspær samt bygningsstål til det danske marked.

I tiden derefter har vi udbygget vores produktområde til ligeledes at omfatte:

- Terrasser

- Trapper

- Gelændere

- Svalegange

- m.m.

Endvidere har vi udvidet vores markedsområde således, at vi i dag leverer til både Norge, Sverige, Tyskland, Færøerne samt Grønland.

Vi er leveringsdygtige i stålspær til:

- Landbrugsbyggeri

- Boligbyggeri

- Industribyggeri

Ligeledes laver vi også:

- Vindsøjler

- Bjælker

- Rør

DANSK STåLSPÆR sælger Stålhaller som byggesæt, så står du og skal bruge en hal, så er du velkommen til at kontakte os for yderligere information om mål og pris.

Du kan på vores hjemmeside sende en forepørgsel med mål og størrelse på din hal, og du vil modtage en pris på netop din hal.

Har du spørgsmål til nogle af vore produkter er du meget velkomme til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

DANSK STÅLSPÆR A/Ss vision har fra starten været at fremstå som en seriøs samarbejdspartner med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser.

Kort leveringstid er ligeledes et fokuspunkt.

Dansk Stålspær A/S' valgte links