Om Danrec A/S

Danrec A/S med sæde i Karup i Danmark og dets skandinaviske datter- og koncernforbundne selskaber står for en ansvarsfuld og miljøbevidst behandling af brugt plast. Med indsamling, oparbejdning og forædling af plast tilbyder koncernen kunder og kontraktpartnere flere forskellige ydelser og produkter inden for plastrecycling. Vi producerer DAN-Board plastplader til mange forskellige formål, og vores kunder findes blandt andet inden for landbrug og staldinventar, have og anlægsgartner med mere.

Vores Produkter

Vi fremstiller og sælger DAN-Board plastplader af høj kvalitet, af sorteret og renset plastregranulat, hvilket betyder at alle vores plastplader / køreplader er fremstillet af 100% genbrugsplast.

Pladerne er modstandsdygtige over for mekaniske belastninger og tryk og har en god slidstyrke.​ De har også en høj modstandsdygtighed over for vand, kemikalier og bio-organiske væsker.

DAN-Board plastplader er nemme at håndtere, bearbejde og rengøre. Derfor er de egnede til diverse anvendelser i forskellige sektorer og brancher.

Vi kan tilbyde DAN-Board plader i forskellige størrelser og farver og vi har altid en stor mængde plader på lager til omgående levering. Vi fremstiller også plader i mål og farve efter ønske, med mulighed for selv at tilvælge håndtag og samlehuller samt eget logo. Derudover har vi samle elementer, kroge til optagning og transport stativer.

​Der er ingen grund til ikke at støtte miljøet med vores miljøbevidste produkter, de har den samme høje kvalitet som andre produkter, spare verden for en masse CO2 og kan købes for samme lave pris.

Billedgalleri

  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 1
  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 2
  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 3
  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 4
  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 5
  • Danrec A/S Plastproducenter, Viborg - 6

Alternative nummerformater

9710020097 10 02 009710 020097 100 200