Om firmaet

  Danrec A/S logo

  Danrec A/S med sæde i Karup i Danmark og dets skandinaviske datter- og koncernforbundne selskaber står for en ansvarsfuld og miljøbevidst behandling af brugt plast. Med indsamling, oparbejdning og forædling af plast tilbyder...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  97 10 02...
  Adresse

  Vandværksvej 5

  7470 Karup J

  Hjemmeside og e-mail

  www.danrec.dk

  danrec@danrec.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  8:00 - 16:00

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Danrec A/S med sæde i Karup i Danmark og dets skandinaviske datter- og koncernforbundne selskaber står for en ansvarsfuld og miljøbevidst behandling af brugt plast. Med indsamling, oparbejdning og forædling af plast tilbyder koncernen kunder og kontraktpartnere flere forskellige ydelser og produkter inden for plastrecycling. Vi producerer DAN-Board plastplader til mange forskellige formål, og vores kunder findes blandt andet inden for landbrug og staldinventar, have og anlægsgartner med mere.

  Vores Produkter

  Vi fremstiller og sælger DAN-Board plastplader af høj kvalitet, af sorteret og renset plastregranulat, hvilket betyder at alle vores plastplader / køreplader er fremstillet af 100% genbrugsplast.

  Pladerne er modstandsdygtige over for mekaniske belastninger og tryk og har en god slidstyrke.​ De har også en høj modstandsdygtighed over for vand, kemikalier og bio-organiske væsker.

  DAN-Board plastplader er nemme at håndtere, bearbejde og rengøre. Derfor er de egnede til diverse anvendelser i forskellige sektorer og brancher.

  Vi kan tilbyde DAN-Board plader i forskellige størrelser og farver og vi har altid en stor mængde plader på lager til omgående levering. Vi fremstiller også plader i mål og farve efter ønske, med mulighed for selv at tilvælge håndtag og samlehuller samt eget logo. Derudover har vi samle elementer, kroge til optagning og transport stativer.

  ​Der er ingen grund til ikke at støtte miljøet med vores miljøbevidste produkter, de har den samme høje kvalitet som andre produkter, spare verden for en masse CO2 og kan købes for samme lave pris.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Danrec A/S

  Omsætning

  19 461 tkr

  Afkastningsgrad

  21.14 %

  Antal ansatte

  25

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Danrec A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  DANREC A/S

  CVR-nr:

  16171700

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  222100 Fremstilling af plader, ark, rør og slanger samt profiler af plast

  Selskabskapital

  500 000

  Startdato:

  01-03-1992

  Ledelse/Administration
  Henrik Immerkær Ohm

  Adm. direktør

  Peter Adam

  Bestyrelsesformand

  Detlev Soppert

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 5
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  97100200

  97 10 02 00

  9710 0200

  97 100 200