Om firmaet

Damvig er blandt Nordeuropas førende 3D printvirksomheder. Siden 1995 har vi hjulpet de største danske virksomheder til udvikling med 3D printede emner. Vi har løsningen på dine komplekse opgaver og kan optimere dit workflow...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 99 37...
Adresse

Kuldyssen 6

2630 Taastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Damvig er blandt Nordeuropas førende 3D printvirksomheder. Siden 1995 har vi hjulpet de største danske virksomheder til udvikling med 3D printede emner. Vi har løsningen på dine komplekse opgaver og kan optimere dit workflow med 3D print. Vi arbejder med teknologierne indenfor SLA, SLS og PolyJet. Vi er kendt for kort leveringstid, høj kvalitet, komplet fortrolighed samt vores uhyre høje præcision når vi printer. Kort sagt: We know-how. Læs mere på www.damvig.dk eller ring til os.

3D Print We know-how

Vi arbejder med teknologierne indenfor SLA, SLS, PolyJet og ProJet. Vi ved hvad 3D-print kan og har taget os den frihed at kalde os specialister

Vi er eksperter i 3D-print og teknologierne indenfor 3D-print. Vi har både den erfaring og maskinpark der skal til for at understøtte produkt- og designudvikling. Med vores hjælp er det kun din fantasi sætter grænser.

Hos Damvig leverer vi emner ved hjælp af forskellige teknologier. Det er produktion der peget fremad. Med teknologien SLA får du det bedste resultat, når du har meget fine detaljer i dit emne. Med teknologien SLS får du stærke emner skabt i nylon med gode mekaniske egenskaber, som du kan slibe og indfarve. Med teknologien PolyJet får du et emne med høj detaljeringsgrad som kan printe alt fra blød gummi til hård plast. Med teknologien ProJet får du emner med meget fine detaljer velegnet til afstøbningsmodeller.

107 materialekombinationer. 1000vis af farvemuligheder. Du bestemmer selv hårdheden på dit emne. Alt efter valg af materiale kan emnerne klikkes og skrues sammen. Vi maler og indfarver emner. Med andre ord kan emnerne få præcis den finish du ønsker.

Hurtig levering er et Damvig DNA. Vi arbejder altid for at effektuere vores arbejdsgange. Det styrker sammenhængskraften internt i huset, men også for vores kunder. Som udgangspunkt har du derfor dit 3D-printede emne allerede dagen efter din bestilling.

Iværksættere, kunstnere eller industrivirksomheder. Vi ved hvad der skal til, for at løse alles behov. Nysgerrig på dine 3D-print muligheder? Så kontakt os.

Besøg os på www.damvig.dk og få et hurtigt tilbud og leveringstid på de emner du ønsker i 3D-print. På www.damvig.dk kan du samtidig læse mere om hvad 3D-print kan gøre for dig og få et indblik i de opgaver vi har løst for andre gennem tiden.

Du er meget velkommen til at ringe på telefon 43 99 37 36 - Vi sidder klar til at dele over 20 års erfaring med dig.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Damvig A/S

Omsætning

17 976 tkr

Afkastningsgrad

19.96 %

Antal ansatte

18

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Damvig A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

DAMVIG A/S

CVR-nr:

30570766

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

711220 Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for produktions- og maskinteknik

Startdato:

25-04-2007

Ledelse/Administration
Jesper Damvig

Direktør

Jan Olov Löfving

Bestyrelsesformand

Susanne Damvig

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 9
Proff logo
Alternative nummerformater

43993736

43 99 37 36

4399 3736

43 993 736