Om firmaet

  Vores speciale er skræddersyede rustfrie løsninger. Vi fremstiller og monterer specialudstyr til levnedsmiddelindustrien og især til slagteribranchen. Slagteriudstyr, levnedsmiddeludstyr, vakuumtransportanlæg, vandhydrauliske...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 42 16...
  Adresse

  Ellehammervej 4

  6760 Ribe

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Vores speciale er skræddersyede rustfrie løsninger. Vi fremstiller og monterer specialudstyr til levnedsmiddelindustrien og især til slagteribranchen. Slagteriudstyr, levnedsmiddeludstyr, vakuumtransportanlæg, vandhydrauliske arbejdsplatforme. Montage og reparationer udføres af erfarne fagfolk. Vandskæring af diverse materialer udføres.

  Generel beskrivelse

  Fra første kontakt med os vil du opdage et personligt engagement fra de medarbejdere, du er i dialog med. Vi har et stærkt fagligt og personligt fællesskab baseret på gensidig tillid og arbejdsglæde. Og et skarpt fokus på, at få løst opgaverne bedst muligt til aftalt pris og tid.

  Damhus maskinværksted er en kompetent og professionel samarbejdspartner, der leverer kvalitetsløsninger i rustfrit stål. Med over 30 års erfaring, et moderne produktionsmiljø og 30 dedikerede medarbejdere er Damhus maskinværksted en fleksibel og kvalificeret virksomhed, der strækker sig til det yderste for den rigtige løsning.

  Vores speciale er skræddersyede rustfrie løsninger. Vi fremstiller og monterer specialudstyr til levnedsmiddelindustrien og især til slagteribranchen. Slagteriudstyr, levnedsmiddeludstyr, vakuumtransportanlæg, vandhydrauliske arbejdsplatforme. Montage og reparationer udføres af erfarne fagfolk.

  Viljen og evnen har betydet, at Damhus maskinværksted er kendt og anerkendt som leverandør af proces-installationer og specialløsninger i hele verden.

  Damhus Maskinværksted ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Damhus Maskinværksted ApS

  Omsætning

  15 722 tkr

  Afkastningsgrad

  27.38 %

  Antal ansatte

  24

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Damhus Maskinværksted ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  DAMHUS MASKINVÆRKSTED ApS

  CVR-nr:

  25447417

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  289300 Fremstilling af maskiner til føde-, drikke- og tobaksvareindustrien

  289900 Fremstilling af øvrige maskiner til specielle formål i.a.n.

  332000 Installation af industrimaskiner og -udstyr

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  20-05-2000

  Ledelse/Administration
  Allan Jessen

  Direktør

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75421677

  75 42 16 77

  7542 1677

  75 421 677