Om Collectia

Collectia er en af Danmarks største inkassovirksomheder. Vores mission er at øge dit cash-flow, dit overskud og mindske dit tab på dårlige betalere. Det er med til at give dig ressourcer og kræfter til at fokusere på udvikling af din virksomhed. Du overlader trygt dine kunder til os, så henter vi dine penge hjem på en fair, professionel, respektfuld og konsekvent måde. Det giver dig ro til at fokusere på nye kunder og opgaver. Du bevarer samtidig den gode relation til kunderne.

Generel beskrivelse

Vi hjælper i dag over 7.000 klienter, driver en professionel arbejdsplads med ca. 130 medarbejdere. Hos os har vi fokus på en fair, respektfuld, konsekvens og professionel inddrivelsesmetode, som tager udgangspunkt i den enkelte kundens betalingsevne.

Fra vores lokaler i Brøndby, er vi hver dag - på vegne af vores klienter - i kontakt med debitorer, der både tæller privatpersoner og virksomheder. Vores fornemmeste opgave er at finde betalingsløsninger med vores klienters kunder og hente vores klienters penge hjem.

Collectia tilbyder håndtering af alle typer af debitorstyringsydelser, såsom faktura-, rykke-, inkassovarsel-, inkassoservice samt retslig inkasso behandling. Vi er et erfarent inkassofirma der hjælper vores kunder med, at optimerer Cash flow og minimerer tab på debitorer.

Vi har organiseret os med specialistafdelinger, der er bygget op omkring branchespecifikke kompetencer. Derfor kan vi altid sikre, at du får den mest professionelle, etiske og kvalitetsmæssige behandling af dine fordringer, mens vi samtidig varetager vi dit brand.

Vores filosofi gør, at vi som udgangspunkt tror på, at en manglende betaling er en forglemmelse eller en fejl. Derfor behandler vi dine kunder med respekt. Det sikrer, at dine kunder kommer tilbage til dig, efter et endt forløb hos os, hvis du naturligvis ønsker det.

Læs mere på vores hjemmeside