Om Clinique Serenity

Velkommen til Clinique Serenity. Vi lever i en stresset hverdag og har alle indimellem brug for at gøre noget godt for os selv, så vi kan finde ro og blive ladet op til hverdagens mange gøremål. Hos Clinique Serenity tilbydes der 3 slags behandlinger der alle er designet til at give krop og sind ro og velvære. Kontakt os for ydereligere information.

Lifting Gua Sha

Lifting Gua Sha er en kombination af flere ansigtsløftnings teknikker. Der arbejdes blandt andet med organzoner, meridianbaner, lymfedrænage og akupressur. Forskellige punkter i ansigtet stimuleres og bearbejdes. Til dette bruger jeg både mine hænder, Gua Sha og Cupping. Der bliver arbejdet i dybden, med både muskler og væv.

Hermed frigives spændinger, muskler og væv bliver strammet op, produktionen af kollagen bliver stimuleret, blodcirkulationen øges og der udskilles en masse affaldsstoffer.

Under behandlingen opnår du en meget afslappet tilstand, så du går herfra med fornyet energi.

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en kombination af hud og vævsopstrammende teknikker, massage, akupressur og lymfedrænage. Der arbejdes mest i ansigtet, men også på resten af hovedet og brystet, og der gives let massage på arme og hænder.

De forskellige teknikker er med til at dræne ansigtet for væskeophobninger og udglatter derved ansigtets små hævelser og mindsker misfarvning af huden og poser under øjnene. Du vil opleve en naturlig opstramning af ansigtshuden og ansigtet vil få en fornyet glød og udstråling.

Behandlingen påvirker også vores nervesystem, og du kan opleve at komme i en nærmest meditativ tilstand af velvære og afslapning. Behandlingen har en fantastisk afstressende virkning på krop og sjæl.

Hotstone velværebehandling

Hotstone velværebehandling består af lange blide strøg med varme basalt sten. Ryg, ben og arme bliver på skift smurt ind i lun olie, og der bruges blide strøg og cirkulære bevægelser med de varme sten til at sætte gang i blodcirkulationen og udrensning af affaldsstoffer.

Behandlingen påvirker også vores nervesystem, og du kan opleve at komme i en nærmest meditativ tilstand af velvære og afslapning. Behandlingen har en fantastisk afstressende virkning på krop og sjæl.

Clinique Serenitys valgte links

Clinique Serenity, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn
Selskabsform-
Startdato:13-08-2022
CVR-nr:43440187
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Kategorier

Alternative nummerformater

2636119626 36 11 962636 119626 361 196