Om firmaet

  Camée Broderi er et familieejet selskab med i dag 12-14 ansatte. Vi er Danmarks største broderivirksomhed, leveringstider fra 1 dag og ingen minimumsbestilling kan vi tilfredsstille alles behov, når det gælder kvalitet til...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  86 86 40...
  Adresse

  Løhdesvej 6

  7442 Engesvang

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Camée Broderi er et familieejet selskab med i dag 12-14 ansatte. Vi er Danmarks største broderivirksomhed, leveringstider fra 1 dag og ingen minimumsbestilling kan vi tilfredsstille alles behov, når det gælder kvalitet til aftalt tid. Som producent af Profboard-skærebrættet lagerføres alle størrelser, modeller og farver til omgående levering. Set i f.eks. "AnneMad" på TV 2.

  Ydelser

  Mere end 32 års erfaring giver en god baggrund for at løse alle typer opgaver indenfor broderi.

  Alle former for broderi:

  - Emblemer

  - Badges

  - MC-mærker

  - Dåbskjoler

  - Profiltøj

  - Håndklæder

  - m.m.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Camée Broderi A/S

  Omsætning

  3 726 tkr

  Afkastningsgrad

  5.50 %

  Antal ansatte

  17

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Camée Broderi A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  CAMEE BRODERI A/S

  CVR-nr:

  13910073

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  139900 Fremstilling af andre tekstiler i.a.n.

  Selskabskapital

  500 000

  Startdato:

  14-02-1990

  Ledelse/Administration
  Per Svendsen

  Direktør

  Per Svendsen

  Bestyrelsesmedlem

  Tenna Hovgaard Svendsen

  Bestyrelsesmedlem

  Lærke Hedegaard Svendsen

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 7
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  firmalogo, broderiforretning, Dåbskjole, boderi af navn, Broderi fabrik, navn på rygsæk, broderi af bilmærker, bilmærker, Flagbroderi, Brodering af logo, MC-mærker, profboard skærebrædt, Profiltøj, Rygmærkebroderi, kasketter, Fanebroderi, broderi af emblemer, Boderi på arbejdstøj, Fodboldstøvlebroderi, Broderiprogramfremstilling, motorcykel mærker, Håndklæder, mc rygmærker, Broderiprogrammer, skæreplader til profboard, broderi på flag, Dåbskjoler, Broderidåbspuder, Kasketter, Løse skæreplader profboard, ekstra skæreplader til profboard, broderi i fuld ærmelængde, ærmemærker, navn på dåbskjole, MC-mærkebrodering, broderi på rygsæk, broderi på arbejdstøj, broderi på hue epaulettes, fane broderi, Broderiopgaver til virksomheder, skuldersløjfer, skuldersløjfe broderi, Systuer, flagbroderi, broderi på dåbskjole, Navn på dåbskjoler, patches broderi, profiltøj, broderi på håndklæde, Profboard skærebrætter, broderi på profiltøj, ekstra plader til profboard, dåbspude broderi, Rygmærker, broderi i hele ærmelængde, navn på håndklæde, nøglering broderi, caps, håndklæder, sheets til profboard, Nøgleringebroderi, mc mærker, mc-mærker, Broderi, Broderi af logoer, broderi, Skuldersløjferbroderi, Broderiforretning, broderi af firmalogo, Broderi af logo, brodering af logo, arbejdstøj, badges broderi, Badgesbrodering, militærmærker, Håndklæde, broderi, Emblemer, Badges, Lønsystuer, Emblembrodering, hue, rygmærke broderi, Navn på håndklæder, broderi på fane, Ærmemærkebroderier, broderi på ærmer, emblemer
  Alternative nummerformater

  86864055

  86 86 40 55

  8686 4055

  86 864 055