Se på kort

byggefirmaer gilleleje 

gav 187 virksomheder i dette område

DB Byggeservice v/ Bruno Nikolajsen

Stæremosen 31B3250 Gilleleje
logo

Dyk og Bygservice udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse, for både det private og virksomheder og til såvel parcelhuset som i forbindelse med bolig- og nybyggeri. Er der behov for en speciel løsning, står vi klar med råd, vejledning og kreative idéer til bygherren. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker! Vi udfører: - Bygningsservice - Vedligeholdelse - Om-og tilbygning - Køkken - Totalentreprise - Erhvervsdykker Kort og godt - stort som småt. Vi er din lokale håndværksmester

A - Byg

Tømrerstykket 33250 Gilleleje
logo

A-Byg har eksisteret i 25 år og med 40 års erfaring. Målsætningen for A-Byg er at fremstå som et kvalitetsbevidst tømrerfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt tømrer- & snedkerarbejde, tilbygning, renovering, nybyggeri m.m. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Gilleleje.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Gribskov Byg A/S

Fiskerbakken 63250 Gilleleje

Wallowalds Multifix

Nordre Strandvej 153250 Gilleleje

Nordkystens Teltudlejning

Kalvehavevej 73250 Gilleleje

JV Byg ApS

Husmandsvejen 31B3250 Gilleleje

Det' Mureren Jesper Nørager ApS

Toftevej 333250 Gilleleje

BB Byg

Smidstrup Strandvej 1253250 Gilleleje

A-Z Byg

Vestskellet 133250 Gilleleje

Trs Byg ApS

Koglevej 1B3250 Gilleleje

C.N. Byggeservice v/ J Christian D Nielsen

Bygaden 303250 Gilleleje

Ps Byg

Hillerødvejen 1143250 Gilleleje

Ajour Byg - Bygningsforbedring

Vandværksvej 243250 Gilleleje

Nsl Byg ApS

Kalvehavevej 283250 Gilleleje

Nyholm Byg ApS

Overdrevsvej 33250 Gilleleje

Nln-Byg Aps

Kalvehavevej 233250 Gilleleje

Sandø Byg

Vesterbrogade 963250 Gilleleje

TJ Byg

Gardysvej 113250 Gilleleje

JBN Bygge og Anlæg

Nordre Strandvej 27A3250 Gilleleje

MW Petersen Byg

Kringelholm 153250 Gilleleje

Damslettegård Byggeservice

Hillerødvejen 313250 Gilleleje

Andrés Entreprenør ApS

Nejedevej 123400 Hillerød
logo

Firmaet ligger i Hillerød og tager også imod kunder fra Gilleleje.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIT NÆSTE BYGGEPROJEKT? Vi er et visionært og dynamisk firma, der tænker og handler på nye og utraditionelle måder, hvorfor vi har viljen og evnen til at gøre en forskel til gavn for vores kunder. Vi har kort sagt en vision om et firma med dig i midten, hvor du får den bedst mulige behandling og løsning på netop dine problemer. Vi glæder os til at komme i gang med Deres projekt eller høre om Deres idéer.

N. A. G

Vestergade 143200 Helsinge
logo

Firmaet ligger i Helsinge og tager også imod kunder fra Gilleleje.

Besøg vores forretning i Helsinge, Vestergade 14 eller i Skævninge, Borupvej 65. Vores fornemste opgave er at forsyne vore medlemmer og kunder med de mest optimale produkter til marken, for at opnå det højst mulige dækningsbidrag i planteavlen.

Svend Erik Norby

Højbjergvej 43230 Græsted
logo

Firmaet ligger i Græsted og tager også imod kunder fra Gilleleje.

Velkommen til Svend Erik Norby's Entreprenør og Vognmandsforretning. Vi er et gammelt velrenommeret firma, der startede med maskinstation og entreprenørarbejde i 1970. I dag beskæftiger firmaet sig med alt fra vognmandskørsel, entreprenørservice, kloakservice, dagrenovation, brolægning m.m., og har mange års erfaring inden for alle områderne. Vi udfører også støbning af fundamenter, renovering og etablering af pladser/indkørsler, drænarbejde samt gravearbejde for vandforsyninger.