Se på kort

byggeentreprenør, anlægsentreprenør nysted 

gav 19 virksomheder i dette område

Jernbanegade 114880 Nysted
logo

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse. Derudover renoverer vi kloakanlæg og brønde fra A til Z. Vi fokuserer på at gøre vores kunder tilfredse, og vi udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker.

V. Henriksens Vej 74930 Maribo
logo

Firmaet ligger i Maribo og tager også imod kunder fra Nysted.

M.N. Entreprise A/S udfører Tømrer- snedkerarbejde, Murerarbejde, Jord- og betonarbejde, Aut. Kloakarbejde, Brolægning, Entreprenørarbejde, Hovedentrepriser, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader m.v. for Private, Erhverv, institutioner og boligforeninger i Maribo og på hele Lolland Falster og Sydsjælland. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Dit sikre valg til bedste håndværk og byggefirma!

Hornsyld Industrivej 58783 Hornsyld
logo

Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra Nysted.

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Pilestrædet 5B4880 Nysted
Kettingevej 74892 Kettinge
Kettingevej 1124892 Kettinge
Fuglegårdsvej 64892 Kettinge
Bregningevej 274892 Kettinge
Holebyvej 114894 Øster Ulslev
Karlebyvej 324894 Øster Ulslev
Døllefjeldevej 54990 Sakskøbing