Om firmaet

  Som bedemand er det min opgave, at følge dig gennem den første svære tid efter et dødsfald i din familie eller vennekreds. Ved en personlig samtale, kan vi sammen tilrettelægge en passende højtidelighed. Som bedemand påtager...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  66 11 42...
  Adresse

  Vindegade 43

  5000 Odense C

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  0:00 - 24:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Som bedemand er det min opgave, at følge dig gennem den første svære tid efter et dødsfald i din familie eller vennekreds. Ved en personlig samtale, kan vi sammen tilrettelægge en passende højtidelighed. Som bedemand påtager jeg mig alt vedrørende tilrettelæggelse af en højtidelighed, ud fra dine ønsker, og står til rådighed med hjælp og vejledning gennem hele forløbet, hvad enten det drejer sig om menneskelige, administrative eller praktiske problemer. Jeg træffes døgnet rundt på tlf.: 66 11 42

  Ved dødsfald

  Samtalen:

  Den indledende samtale kan foregå hjemme på din bopæl eller i mit mødelokale på Rugårdsvej 40. Ved samtalen finder vi sammen ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

  Personlige oplysninger:

  Hvis afdøde har efterladt et dokument med ønsker i forbindelse med sin død, vil det være en stor hjælp at medbringe dette.

  Derudover skal jeg kun bede om afdødes fulde navn og cpr. nr. til hjælp for de papirer, som skal udfyldes i forbindelse med dødsfaldet. Der behøves ikke længere dåbs- eller vielsesattest.

  De mange valg:

  Ved samtalen hjælpes vi ad med at arrangere en værdig afsked med den afdøde og træffe de valg vedrørende kiste, urne, blomster, gravsten, dødsannonce mm., som du synes er passende.

  Derudover tager jeg mig af alle de nødvendige dokumenter og sørger bl.a. for, at søge begravelseshjælp fra kommunen.

  Tøj til afdøde:

  Ønsker du afdøde klædt i sit eget tøj, kan du også medbringe dette til vores samtale. Måske er der også smykker, billeder eller andre personlige ting, som du synes, at afdøde skal have med i sin kiste.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Byens Begravelser

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Byens Begravelser findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Byens Begravelser v/Isabella Troldeberg

  CVR-nr:

  26779626

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

  620100 Computerprogrammering

  Startdato:

  01-01-2008

  Ledelse/Administration
  Isabella Katrine Troldeberg

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  66114200

  66 11 42 00

  6611 4200

  66 114 200