Se på kort

brolægger guldborgsund 

gav 12 virksomheder i dette område

Erik Frederiksens Eftf. ApS

Vinkelvej 74990 Sakskøbing
logo

Vi er stolte af at have loyale og stabile medarbejdere, som alle har været i firmaet over 5 år. Medarbejderne sætter en stor ære i at gøre tingene rigtigt, og at aflevere en perfekt opgave til kunden. Vi tager alle nye opgaver med positivt sind, og vi går langt for den rigtige løsning. Selvfølgelig i samarbejde med kunden.

Positiv Entreprise

Jernbanegade 114880 Nysted
logo

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for blandt andet nyanlæg, entreprenørarbejde og vedligeholdelse. Derudover renoverer vi kloakanlæg og brønde fra A til Z. Vi fokuserer på at gøre vores kunder tilfredse, og vi udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Kontakt os for et møde, så kan vi se på hvilke muligheder, der passer til netop dine ønsker.

M.N. Entreprise A/S

V. Henriksens Vej 74930 Maribo
logo

Firmaet ligger i Maribo og tager også imod kunder fra Guldborgsund.

M.N. Entreprise A/S udfører Tømrer- snedkerarbejde, Murerarbejde, Jord- og betonarbejde, Aut. Kloakarbejde, Brolægning, Entreprenørarbejde, Hovedentrepriser, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader m.v. for Private, Erhverv, institutioner og boligforeninger i Maribo og på hele Lolland Falster og Sydsjælland. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Dit sikre valg til bedste håndværk og byggefirma!

Multimændene Falster

Solvej 134800 Nykøbing F
logo

Multimændene Falster tilbyder forskellige serviceydelser. Vi ordner alt fra køkkenmontering, malerarbejde, flytterengøring til snerydning, plantearbejde og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

Kenn Odin Simonsen

Marielyst Strandvej 14873 Væggerløse
logo

Alle former for kloakarbejde, gravearbejde og belægningsarbejde udføres. Autoriseret kloakmester. Kontakt Kenn Odin Simonsen i dag for yderligere information.

Morten Tewes ApS

Præstehøjen 44872 Idestrup

Entreprenør Frede Vest Hansen ApS - V/ Niels Larsen

Præstehøjen 44872 Idestrup

TRN Enterprise

Søndergade 21, st. sal. tv4990 Sakskøbing

World Power Service

Nykøbingvej 2054990 Sakskøbing

Toms Have park og anlæg

Grænge Skovvej 1254891 Toreby L

H. Rasch & Søn A/S

Grønnemosevej 94850 Stubbekøbing

Ringtved A/S

C. E. Christiansens Vej 34930 Maribo