Om firmaet

  BH HotelService ApS er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring og leverer rengøringsservice af højeste kvalitet med vores kvalificerede Housekeeping Managers og rengøringsassistenter.

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  32 84 14...
  Adresse

  Amagerbrogade 44

  2300 København S

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  BH HotelService ApS er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring og leverer rengøringsservice af højeste kvalitet med vores kvalificerede Housekeeping Managers og rengøringsassistenter.

  Supplerende oplysninger

  BH HotelService ApS er et dansk, familieejet rengøringsfirma, som er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring. Med vores højt kvalificerede Housekeeping Managers og top-motiverede rengøringsassistenter leverer vi rengøringsservice af højeste kvalitet.

  Vores kontor er beliggende på Amagerbrogade hvorfra vi sørger for løn til de ansatte, vagtplaner, kontrakter etc. og ofte er i telefonisk kontakt med vore Housekeeping Managers. Derudover inspicerer vi naturligvis de enkelte hoteller og via sparring, møder, opfølgninger, motivation og drive gør vi alt for at opretholde vores professionelle team og tilfredse kunde.

  Vi har kunderelationer der går årtier tilbage i tiden og vi servicerer blandt andet Hotel Alexandra, Cabinn kæden, Best Western Hotel Hebron samt store dele af Arp-Hansen Hotel Group.

  Vi holder niveauet højt. Hver dag. Vores fokus er service og ansvar. Ring eller send endelig en mail, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til netop dit behov.

  Yderligere information er tilgængelig på vores hjemmeside:www.bh-hotelservice.dk

  BH HotelService ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  BH HotelService ApS

  Omsætning

  41 760 tkr

  Afkastningsgrad

  0.62 %

  Antal ansatte

  403

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra BH HotelService ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  BH HOTELSERVICE ApS

  CVR-nr:

  32286550

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  812100 Almindelig rengøring i bygninger

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  15-06-2009

  Ledelse/Administration
  Michael Løvhøj

  Bestyrelsesmedlem

  Anja Kirk Løvhøj

  Bestyrelsesmedlem

  Karina Kirk Løvhøj

  Bestyrelsesmedlem

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  32841438

  32 84 14 38

  3284 1438

  32 841 438