Om BH HotelService ApS

BH HotelService ApS er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring og leverer rengøringsservice af højeste kvalitet med vores kvalificerede Housekeeping Managers og rengøringsassistenter.

Supplerende oplysninger

BH HotelService ApS er et dansk, familieejet rengøringsfirma, som er blandt de absolut største og førende indenfor hotelrengøring. Med vores højt kvalificerede Housekeeping Managers og top-motiverede rengøringsassistenter leverer vi rengøringsservice af højeste kvalitet.

Vores kontor er beliggende på Amagerbrogade hvorfra vi sørger for løn til de ansatte, vagtplaner, kontrakter etc. og ofte er i telefonisk kontakt med vore Housekeeping Managers. Derudover inspicerer vi naturligvis de enkelte hoteller og via sparring, møder, opfølgninger, motivation og drive gør vi alt for at opretholde vores professionelle team og tilfredse kunde.

Vi har kunderelationer der går årtier tilbage i tiden og vi servicerer blandt andet Hotel Alexandra, Cabinn kæden, Best Western Hotel Hebron samt store dele af Arp-Hansen Hotel Group.

Vi holder niveauet højt. Hver dag. Vores fokus er service og ansvar. Ring eller send endelig en mail, så udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud til netop dit behov.

Yderligere information er tilgængelig på vores hjemmeside:www.bh-hotelservice.dk

BH HotelService ApS' valgte links