Om firmaet

  Bakmand Belægning er et professionelt brolægger virksomhed, med mange års erfaring og viden indenfor brolægning i alle størrelser og omfang. Vi yder ambitiøst og seriøst arbejde indenfor bl.a. brolægning, støttemure og hegn,...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  42 40 67...
  Adresse

  Enggårdsbakken 63

  8560 Kolind

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  07:00 - 21:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Bakmand Belægning er et professionelt brolægger virksomhed, med mange års erfaring og viden indenfor brolægning i alle størrelser og omfang. Vi yder ambitiøst og seriøst arbejde indenfor bl.a. brolægning, støttemure og hegn, hvor kvaliteten er i top. Vi mener nemlig, at kvaliteten ligger i håndværket, og arbejder derfor meget omhyggeligt, for at få det bedste resultat. Derudover samarbejder vi med IBF Beton, som leverer det bedste af det bedste indenfor bl.a. beton.

  Hos Bakmands Belægning får du:

  ✓ 5 ud af 5 stjerner hos 3byggetilbud.dk

  ✓ Høj kvalitet og professionalisme

  ✓ Fokus på god kundedialog fra start til slut

  ✓ Skarpe og konkurrencedygtige priser

  ✓ Specialister i brolægning

  ✓ Mange års erfaring

  ✓ Kører i hele Østjylland

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Bakmand Belægning

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bakmand Belægning findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Bakmand Belægning

  CVR-nr:

  37160156

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

  Startdato:

  20-03-2020

  Ledelse/Administration
  Christian Sander Nicolajsen Bakmand

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Gangstier, sætning af kantsten, Flisebelægninger, Terrasser, Rullegræs, Træbeskæring, brolæggeropgaver, flisebelægning til carport, brolægningsopgaver, kloakarbejde, Gartnere, belægning af haver, brolæggerfirma, Støttemure, Hækklipning, Anlægsopgaver, Nedgravning, Brolæggerarbejde, Havepleje, Serviceaftaler, Jordarbejde, Anlægsarbejde, brolægninger, stengærde, beskæring af træer, Entreprenører, nyanlæg af områder, Fliselægning, vedligeholdelse af områder, Blomster, belægning af fortove, Brolæggere, Beskæring af buske, Flisearbejde, belægning af pladser, Snerydning, anlæg af haver, belægning til terrasse.hegn, Støttemurer, støttemur, Vedligeholdelse, Entreprenørarbejde, anlægninger, Græslægning, Entreprenøropgaver, Brosten, Nyanlæg, Græsplæner, Brolægning, belægning af indkørsler, Belægningssten, Anlægsentreprenører, nyt haveanlæg, Plantning, Anlægspleje, murerarbejde, mureropgaver, Gårdsplaner, belægning af veje, glatførerbekæmpelse, Brolægger, Beskæring, granitarbejde, Fliser, Udgravning, Anlægsgartneri, Træfældning, murerservice, Græs, Anlægsgartnere, murer, Maskinlægninger, gangstier i haven, asfaltarbejde, brolægningsarbejde, granitsten, Hække, Park og Haveservice, Havemure, Ukrudtsbekæmpelse, Havearbejde, Haver, belægning af fortov, Træfældninger, træbeskæringer, Jordarbejde & Fliselægning, haveanlæg, Hegnopsætning, belægning af fliser, Rodfræsning, Haveservice, Belægning, Blomst, Bygge- og anlægsentreprenører, Planter, Beplantning, Hækplanter, Indkørsler, Granitstensbelægning
  Alternative nummerformater

  42406710

  42 40 67 10

  4240 6710

  42 406 710