Se på kort

badeværelserenovering 

gav 17 virksomheder i dette område

Murerfirmaet Frits Petersen. Vemmelev ApS

Enghavevej 884241 Vemmelev
logo

Murerfirmaet Frits Petersen er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!

TR VVS-TEKNIK A/S

Kastholmvej 3C4320 Lejre
logo

TR VVS-Teknik er en mindre virksomhed med mange års erfaring inden for VVS- og gasinstallationer samt blikkenslagerarbejde. Kvalitet er et nøgleord, og vi leverer et godt stykke håndværk med flot finish. Vi er den specialist, du har brug for, når du skal have løst en vvs-opgave eller have udført blikkenslagerarbejde. Du får den rådgivng, du har brug for af vores dygtige medarbejdere. Hvad enten du er privat eller erhvervskunde, så hjælper vi dig gerne. Tag os med på råd ved din næste VVS-opgave!

Madsen Boligbyg

Violvej 37870 Roslev
logo

Madsen Boligbyg, ejet af murermester Brian Nguyen Madsen siden 2018.Jeg har mange års erfaringer inde for murer- tømrerfaget og kan derfor se løsningsorienteret fra begge vinkler. Dette vil sparer kunden for ventetid mellem entrepriserne, da flere opgaver kan udføres af UT.Jeg løser opgaverne med høj kvalitet og faglig stolthed, i samarbejde med kunden. Ydermere er jeg jordnær og samarbejdsvillig og vægter kundetilfredsheden højt.

Murermester Kim O

Kuskgårdsvej 239381 Sulsted
logo

Vi udfører alle former for mureropgaver.

Murermester Peer Gravsen

Ruten 8A2700 Brønshøj
logo

Murermester Peer Gravsen har mere end 60 års erfaring indenfor branchen.Vi er Medlem af Dansk Byggeris Garantiordning. Peer Gravsen er et alsidigt firma, der udfører alle opgaver inden for murerfaget. Jeg foretrækker at arbejde med rene kalkmørtler/juramørtel i forbindelse med renoveringer og omforandringer det giver den største smidighed i byggeriet.

Hylles Murerforretning

Hyrupvej 77140 Stouby

Chudy Byg

Sludstrupvej 34200 Slagelse

Det' Mureren Jesper Nørager ApS

Toftevej 333250 Gilleleje

Byggestart

Gladsaxe Møllevej 282860 Søborg

Uno Vvs Tech ApS

Selma Lagerløfs Alle 432860 Søborg

E. Henriksen & Søn, v/ Murermester D. R. Christiansen ApS

Refsvindinge Byvej 85853 Ørbæk

Smedegården VVS ApS

Østrupvej 1244350 Ugerløse

Ole Kjeldsen VVS A/S

Banetoften 687500 Holstebro

Murermester Claus Davidsen ApS

Postmosen 23400 Hillerød

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 246240 Løgumkloster

Hellerup's Murerforretning

Ellingevej 105853 Ørbæk

Murermester Michael Gustafsen

Friheds Allé 374900 Nakskov