Se på kort
Kannikegårdsvej 173730 Nexø

Velkommen til Naturbørnehaven Lillemyr (0-6 år).Et paradis for børn. I Lillemyr, er vores fornemmeste opgave, at skabe en god barnetilværelse, med plads til ro, fordybelse og udvikling. Dette gør vi ved kort og godt, at give plads til hvert barns individuelle behov, have tilstrækkeligt personale og bruge naturen i og omkring børnehaven. Som forældre, skal du have lyst til at være med i fællesskabet og engagere dig i Lillemyr. Vi er et børnehus for dine børn!

Stokholtbuen 252730 Herlev

Michael Skolens undervisning bygger på et idégrundlag, der er udarbejdet af den østrigske filosof og naturvidenskabsmand, Rudolf Steiner.Vi har endnu ledige pladser på udvalgte klassetrin.

Østergade 657620 Lemvig

Børnebakken Sct. Georgsgården er en privat børnehave med plads til ca. 40 børn. Børnehaven ligger i Lemvigs bakker i et naturskønt område, med byens vuggestue som nabo. Vi har naturen på legepladsen og i slugterne omkring os. Samtidig er der kort afstand til søen og fjorden og de kulturelle muligheder, som Lemvig by giver os.

Lyngbakken 54000 Roskilde

Det skal være trygt, når man vælger institution til sit barn. Vi tager os derfor gerne tid til at give en rundvisning, så i kan få en fornemmelse af stemningen i Lyngbakken. Kontakt os gerne på enten nr. eller mail, så finder vi sammen en dag der passer.

Kongelyset 394200 Slagelse

Daginstitutionen Kongelyset er en selvejende daginstitution under KFUM`s Sociale Arbejde og med driftsoverenskomst med Slagelse Kommune. Vi har de samme budgetter som øvrige institutioner i kommunen, men vores arbejdsgrundlag hviler på den danske folkekirke. Et af vores mål er at møde mennesket, som det er - med respekt, tillid og omsorg - store som små.

Risegårdsvej 24540 Fårevejle
Skovvej 157260 Sønder Omme
Langøgade 19, 2. sal. tv2100 København Ø
Dragebakken 255250 Odense Sv
Tobovej 43A5690 Tommerup