Om firmaet

  AP Jørgensen logo

  Salg af brugte CASE IH reservedele Vi er CLAAS FULL LINE forhandler. Det betyder at vi sælger hele Claass store produktprogram. Derudover forhandler vi bla. produkter fra Kverneland, Samson mv. Og indenfor have/park forhandler...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  76 73 12...
  Adresse

  Industrivej 21

  6760 Ribe


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Lignende virksomheder i nærheden

  Gørding Smede- og Maskinforretning ApS

  Nygade 25

  Maskinland A/S

  Randsigvej 6

  Maskinland A/S

  Grindsted Landevej 26

  G.K.M. Aktieselskab

  Brunde Vest 19

  Om os

  Salg af brugte CASE IH reservedele Vi er CLAAS FULL LINE forhandler. Det betyder at vi sælger hele Claass store produktprogram. Derudover forhandler vi bla. produkter fra Kverneland, Samson mv. Og indenfor have/park forhandler vi Stiga, Yard-Man og Iseki. Salget forestås af Bent Brammer, der med 34 års erfaring fra lager og salg og med rødder i landbruget, er den rigtige mand, hvad enten det gælder salg, formidling eller rådgivning. Bent Brammers store netværk, såvel i indland som i udland, giver ham mulighed for at være Deres rigtige partner, også i lidt specielle handler. Vi servicerer fortsat alle de Case IH maskiner, som vi har solgt gennem mange år.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Kategorier
  Søgeord
  Alternative nummerformater

  76731201

  76 73 12 01

  7673 1201

  76 731 201