Om Anders Christensen Rådgivende ingeniører ApS

Vi yder professionel rådgivning indenfor alle typer af bygningskonstruktioner og bygningsinstallationer. Anders Christensen ApS tilbyder projektering, byggestyring og tilsyn i forbindelse med såvel nybyggeri, renovering samt specialopgaver. Vort speciale er bærende konstruktioner, og vi har mere end 25 års erfaring med projektering af bygningskonstruktioner i f.eks. beton, stål, træ, aluminium, murværk m.fl. Kontakt os for yderligere information på telefonnummer: 20 31 42 76.

Rådgivende Ingeniører

Anders Christensen ApS yder professionel rådgivning indenfor alle typer af bygningskonstruktioner og bygningsinstallationer. Anders Christensen ApS tilbyder projektering, byggestyring og tilsyn i forbindelse med såvel nybyggeri, renovering samt specialopgaver. Vort speciale er bærende konstruktioner, og vi har mere end 25 års erfaring med projektering af bygningskonstruktioner i f.eks. beton, stål, træ, aluminium, murværk m.fl. Anders Christensen er anerkendt efter Erhvervsministeriets anerkendelsesordning for statikere. Anders Christensen ApS udfører ekstern kvalitetssikring og analyse af bærende konstruktioner. Vi udfører tilstandsrapporter, bygningseftersyn og vejleder købere af ejendomme.

Vi rådgiver om ...

Bærende konstruktioner og beregninger i træ, stål, beton. Vi udfører statiske beregninger til myndighederne ved opførelsen af tilbygninger og nybygninger. Ved renoveringer vurderer vi de eksisterende konstruktioner og udfører statiske beregninger.

Anders Christensen Rådgivende ingeniører ApS' valgte links

Anders Christensen Rådgivende ingeniører ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnANDERS CHRISTENSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:20-06-1980
CVR-nr:66029913
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche711210 Rådgivende ingeniørvirksomhed inden for byggeri og anlægsarbejder

Ledelse/Administration

Dan Tue OmmundsenDirektør

Alternative nummerformater

4593189345 93 18 934593 189345 931 893