Om AME Rengøring ApS

Vi er dygtige til at gøre rent, men der er også mange andre grunde til at bruge AME Rengøring. God rådgivning, gode arbejdsforhold og god kommunikation er bare tre argumenter, der smitter positivt af på jeres rengøring. Vi er eksperter i rengøring. Det betyder, at vi altid rådgiver jer om de bedste rengøringsløsninger - inden vi laver en aftale. Samtidig betyder det, at vi skræddersyer rengøringen, så det passer lige nøjagtig til jeres virksomhed og til jeres virkelighed.

Om os

Hos os er god kommunikation en væsentlig del af rengøringen. Vi bruger kun dansktalende rengøringsassistenter, og samtidig er det vigtigt, at vores rengøringsassistenter får et tilhørsforhold til de virksomheder, hvor de gør rent. Derfor er det så vidt muligt den samme assistent, der kommer hos jer hver dag. Det giver synlighed, genkendelighed og daglig kommunikation. Samlet set giver det solid rengøring af højeste kvalitet.

Rengøring i nærmiljøet

AME Rengøring ApS i Odense ejes af Finn Schmidt Holm der startede firmaet i 2000 efter at have været 20 år i fødevarebranchen, så var det naturligt at overføre erfaring fra de skrappe krav til rengøringsstandarder og kvalitetssikringer til vores rengøringsfirma.

Målsætningen var og er stadig, at vi leverer professionel service indenfor diverse rengøringsydelser med hygiejne, kvalitet og personlig service i højsæde.

Gennem årene har vi løbende udviklet vore serviceydelser i nært samarbejde med vore mange såvel private som offentlige kunder.

Netop vores målsætning giver følgende naturlige konsekvenser:

* Vore kunder er alle placeret i nærmiljøet.

* Firmaets daglige ledelse består ud over undertegnede af vore arbejdsledere alle daglige ledelsesfunktioner og kontakter til kunder og medarbejdere styres herigennem.

* Alle vore medarbejdere er tæt på ledelsen i dagligdagen.

* Vore politikker mht. miljø, kvalitet, kunder og personale er klare og entydige.

* Vore faglige og personlige krav til alle i vort firma er en sund og stærk kombination af krav om den nødvendige faglige ballasttil løsning af den enkelte opgave.

* Fokus på hygiejne og reel renhed i kraft af vore midler og metoder.

* Vi har i dagligdagen klare instruktioner, retningslinjer og metoder.

Vore ydelser er:

* Gulvbehandlinger

* Porefyldning

* Oliebehandling

* Sæbebehandling

* Skader på gulve

* Håndværkerrengøring

* Fraflytningsrengøringer

* Gardin og Persiennerens

* Grafittirens

* Hovedrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din rengøringsopgave.

AME Rengøring ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnA.M.E. RENGØRING ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-06-2005
CVR-nr:28867182
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche812100 Almindelig rengøring i bygninger

Ledelse/Administration

Finn Schmidt HolmDirektør
Finn Schmidt HolmStifter

Alternative nummerformater

6615764466 15 76 446615 764466 157 644