Om Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning

Vi er en seriøs og ærlig bedemand og begravelsesforretning, som har mange års erfaring og solid uddannelse. Vores fokus og interesse er, at det samlede forløb og enhver detalje i det aftalte bliver overholdt og gennemført til fuld tilfredshed. For os handler det meget om at skabe tryghed, overblik og gennemskuelighed i hele forløbet.

Yderligere information

En veltilrettelagt og velgennemført begravelse eller bisættelse er for alle pårørende en væsentlig del af det sidste minde. Mange elementer indgår og ligger bag dette meget nærværende øjeblik, og det er ikke mindst på dette tidspunkt afgørende, at de detaljer, som er væsentlige for afdøde og pårørende, efterleves værdigt.

Vores menneskelige og faglige kompetencer er i orden

Vi har som bedemænd både de menneskelige og faglige egenskaber til at sikre et smukt minde. Fagligt er vi løbende under uddannelse, hvilket sikrer, at man kan have tillid til, at tingene foregår korrekt og ordentligt. Menneskeligt har vi vores etik og moral i orden, og vores ægte interesse i andre mennesker giver en varm og individuel service hele vejen.

Vores fornemmeste opgave er at lytte, forstå og rådgive i den svære situation. Vores handlinger beror ikke på tilfældigheder, men på mange års erfaring, som gør os i stand til at hjælpe og støtte alle upåagtet de nærmere omstændigheder.

Du kan trygt henvende dig til os uanset din situation. Vi hjælper gerne med at skabe de bedste rammer for en værdig og smuk afsked.

Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretnings valgte links

Billedgalleri

  • Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning Bedemand, Sønderborg - 1
  • Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning Bedemand, Sønderborg - 2
  • Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning Bedemand, Sønderborg - 3
  • Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning Bedemand, Sønderborg - 4

Als & Broager-Sundeved Begravelsesforretning, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

ALS BEGRAVELSESFORRETNING V/STEEN KRISTENSEN

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-02-1988

CVR-nr:

12186908

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

Ledelse/Administration

Steen Kristensen

Fuldt ansvarlig deltager