Om firmaet

  All Round Service ApS logo

  Hos All Round Service ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver inden for gartnerfaget. ​Vi er en velrenommeret anlægsgartnervirksomhed beliggende i Næstved i Sydsjælland, som lægger vægt på ordentlig håndværk, kvalitet og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  24 45 31...
  Adresse

  Fællesejevej 41

  4700 Næstved


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Hos All Round Service ApS tilbyder vi en bred vifte af opgaver inden for gartnerfaget. ​Vi er en velrenommeret anlægsgartnervirksomhed beliggende i Næstved i Sydsjælland, som lægger vægt på ordentlig håndværk, kvalitet og service fra start til slut.​ Vi kører for kunder i hele region Sjælland.

  Brolæggerservice

  Hos All Round Service ApS tilbyder vi brolægning og garanterer et professionelt resultat. Vi henvender os til private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner

  Haveindretning

  Vi tilbyder kyndig rådgivning, så du kan få den mest optimale haveindretning. Vi kan også hjælpe dig med pleje af grønne områder. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til haveindretning.

  Kontakt os

  Ring eller skriv til os hvis du har nogle spørgsmål til vores services, eller hvis du kunne tænke dig et gratis tilbud.Vi har mere end 18 års erfaring som anlægsgartner.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  All Round Service ApS

  Omsætning

  2 040 tkr

  Afkastningsgrad

  22.41 %

  Antal ansatte

  6

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra All Round Service ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  All Round Service ApS

  CVR-nr:

  37570389

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  813000 Landskabspleje

  Selskabskapital

  50 000

  Startdato:

  29-03-2016

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  24453140

  24 45 31 40

  2445 3140

  24 453 140