Om Alex Andersen Ølund A/S

I Alex Andersen Ølund A/S har vi altid haft en klar holdning til kvalitet, service og rettidig levering. Virksomheden er bygget op omkring et idégrundlag, hvor disse tre værdier er altafgørende i det daglige arbejde. Vi har oparbejdet en ekspertviden inden for transport af blomster og andet temperaturfølsomt gods, som gør os i stand til at levere kvalitetstransporter til kunder, der ønsker leveringer og afhentninger inden for vores domæne, som både dækker over Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, England og Frankrig. For at sikre kvaliteten arbejder vi løbende med at videreudvikle bilernes opbygning og udstyr, så det temperaturfølsomme gods behandles korrekt.

Alex Andersen Ølund A/S

I Alex Andersen Ølund A/S dækker vi Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Ungarn, Østrig, Tjekkiet og England med blomster. Men vi kan meget mere end det... Vi har stor erfaring med at foretage pakkeaktiviteter for vores kunder, vi transporterer alle mulige former for stykgods, vi kører entrepenørkørsel og meget mere.

Profil

Alex Andersen Ølund A/S har siden den beskedne start i 1964 udviklet sig til at være et af Danmarks førende logistikvirksomheder med speciale i transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme varer samt stykgods af enhver art.

​Som moderne logidtikvirksomhed påtager vi os en bred vifte af opgaver, som har relation til varedistribution - fra emballagestyring til lønpakning - for en række kunder.

​​Vi råder over en ny og moderne vognpark, udstyret med flådestyringssystemer. Vi disponerer over 29.000m2 terminal.

Hos os er nytænkning og innovation hele tiden i fokus. Vi udvikler os løbende, for fortsat være blandt branchens førende, samt sikre høj kvalitet og rettidig levering.

​Virksomhedens hovedkontor har siden 2009 været placeret i Højme tæt ved E20. Derudover har virksomheden flere strategisk placerede afdelinger i Danmark og Nordeuropa.

I dag beskæftiger Alex Andersen Ølund A/S på koncernniveau ca. 550 ansatte hvoraf ca. 340 af disse er chauffører, der konstant er på farten. Vores egen vognpark tæller ca. 200 lastvognstog, derudover har vi omkring 80 faste vognmandsbiler tilknyttet virksomheden.

​Vi er stolte af at være den største blomstertransportør i Norden, og blandt de førende i Europa.

Alex Andersen Ølund A/S' valgte links

Alex Andersen Ølund A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnALEX ANDERSEN. ØLUND A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:23-01-1981
CVR-nr:66683419
Selskabskapital2600000
Omsætning-
NACE-branche494100 Vejgodstransport

Ledelse/Administration

Jan Rene AndersenDirektør
Ib Jørgen AndersenDirektør
Tommy AndersenDirektør
Carl Erik SkovgaardBestyrelsesformand
Per John NielsenBestyrelsesmedlem
Jan Rene AndersenBestyrelsesmedlem
Ib Jørgen AndersenBestyrelsesmedlem
Tommy AndersenBestyrelsesmedlem
Elin Aase AndersenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 9