Om firmaet

  Vi er fageksperter indenfor gas og hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Vi håndtere alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces....

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  76 25 25...
  Adresse

  Uraniavej 6D

  8700 Horsens

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Vi er fageksperter indenfor gas og hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Vi håndtere alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov.

  Air Liquide Danmark A/S

  Air Liquide Danmark A/S er en del af Air Liquide-koncernen. Sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland indgår vi i en fælles nordisk organisation. Det betyder, at vi har ressourcer til at tilbyde vores kunder en meget høj grad af service, også på tværs af landegrænserne. Vi hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov. Takket være strategisk placerede produktionsenheder, vores effektive transportorganisation og næsten 400 depoter leverer vi hurtigt og sikkert over hele Norden.

  Air Liquide Danmark A/S vil gerne være tilgængelig for dig som kunde, når du har brug for os. Derfor kan du købe dine gasflasker online på Albee.dk eller bestille dine lejeflasker på Mygas.dk, når det passer dig!

  Air Liquide Danmark A/S har kontor i Taastrup og Horsens, hvor vi med glæde rådgiver dig og finder den rette løsning til dit specifikke behov.

  Albee.dk

  Albee er vores one-stop webshop til dig, der arbejder med svejse- og skærearbejde, MIG/TIG- og MAG-svejsning eller HVAC-applikationer. Med ALbee kommer du hurtigt, enkelt og sikkert i gang. Vi tilbyder gratis levering, du skal bare købe din gasflaske online, så kan du få den leveret direkte til døren. Det gælder både gasflasker og tilbehør, og vi sender indenfor 2-3 arbejdsdage.

  ALbee er Air Liquides sortiment af moderne gasflasker, som er lette at håndtere og forenkler dit arbejde, da der følger indbygget reduktionsventil og lynkobling med hver enkelt flaske. På den måde kan du som kunde spare tid og penge! Vi forhandler argon, argonblanding, oxygen, acetylen og nitrogen på ALbee gasflasker.

  Mygas.dk

  Mygas er vores kundeportal, hvor du som Air Liquide kunde kan bestille lejeflasker 24/7, alt efter din virksomheds behov. Hvis du ikke allerede har en konto, så er det nemt og hurtigt at oprette én, hvorefter du kan finde den rette gas til dit behov ved hjælp af vores gasguide. Desuden har du mulighed for at holde styr på dine bestillinger, leverancer, tilbud og meddelelser, fakturaer, kontrakter og lagersaldo. Du kan også finde din nærmeste forhandler eller komme hurtigt i kontakt med en af vores eksperter.

  Firmaet

  Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industrien og sundhedssektoren. Virksomheden er repræsenteret i 80 lande, har 68.000 medarbejdere og servicerer over 3 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen har udgjort kernen i virksomhedens aktiviteter siden grundlæggelsen i 1902. Det er Air Liquides ambition at være førende i branchen, levere langsigtet vækst og agere ansvarligt.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Air Liquide Danmark A/S

  Omsætning

  138 638 tkr

  Afkastningsgrad

  -0.59 %

  Antal ansatte

  195

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Air Liquide Danmark A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  AIR LIQUIDE DANMARK A/S

  CVR-nr:

  15036117

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Selskabskapital

  44 000 000

  NACE-branche

  201100 Fremstilling af industrigasser

  467500 Engroshandel med kemiske produkter

  201400 Fremstilling af andre organiske basiskemikalier

  464610 Engroshandel med medicinalvarer og sygeplejeartikler

  Startdato:

  23-11-1962

  Ledelse/Administration
  Frederic Despreaux

  Bestyrelsesformand

  Jean-Baptiste Ripart

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 10
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Alternative nummerformater

  76252525

  76 25 25 25

  7625 2525

  76 252 525