Om A. H. Nichro Haardchrom A/S

A. H. Nichro Haardchrom A/S er beliggende i Hvidovre tæt ved København, med umiddelbar forbindelse til motorveje mod nord, syd og vest samt Sverige. Vore specialer indenfor overfladebehandling er hårdkrom, teknisk nikkel og kemisk nikkel, som bruges i stor udstrækning til forbedring og reparation af maskindeles egenskaber og kvaliteter m.m. Kontakt os for en snak om Deres problemer og ønsker.

Nichro Haardchrom A/S

Virksomheden Nichro Haardchrom A/S blev oprettet i 1939 og lå i Hvidovre. I 1961 flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Søvangsvej i Hvidovre. Den 1.7.1998 blev Nichro Haardchrom A/S og Albertslund Hårdchrom ApS fusioneret under navnet a.h. nichro Haardchrom A/S.

Albertslund Hårdchrom ApS har rødder tilbage til Blågårdsgade på Nørrebro i 1953, hvor Ole Jørgensen blev ansat som elev hos VITCO. VITCO flyttede til Glostrup midt i halvtredserne og Ole Jørgensen flyttede med. I 1975 nyttiggjorde Ole Jørgensen sin mangeårige erfaring med oprettelse af Albertslund Hårdchrom ApS, der producerede hårdkrombelægninger med succes indtil fusionen i 1998. Virksomheden ledes i dag af Carsten Jørgensen og har ca. 10 ansatte.

a.h. nichro HAARDCHROM A/S er Deres Surface Engineering samarbejdspartner med speciale indenfor overfladebehandling med hårdkrom og kemisk nikkel.

Nichro overfladebehandler og rådgiver om overfladebehandling af f.eks. maskindele, produktionsværktøj, ventiler, specialkomponenter, mv. Nichro kvalitetssikrer alle leverancer og kan naturligvis levere dokumentation herfor, hvis kunden ønsker det.

Filosofien bag Surface Engineering er, at selve overfladen udgør en integreret og vital del af den færdige konstruktion. Samspillet mellem konstruktionens geometri, valg af grundmateriale samt valg af den bedst egnede overfladebehandling har afgørende betydning for slidtage, korrosion samt evt. havari med efterfølgende produktionstab og udgifter til nedbrud, maskinstop, maskinudskiftning, reparation eller blot vedligehold. Hændelser, der hvert år koster industrien masser af penge.

A. H. Nichro Haardchrom A/S' valgte links

Billedgalleri

  • A. H. Nichro Haardchrom A/S Overfladebehandling, Hvidovre - 1

A. H. Nichro Haardchrom A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAH-NICHRO HAARDCHROM A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:08-12-1987
CVR-nr:11760902
Selskabskapital2000000
Omsætning-
NACE-branche256100 Overfladebehandling af metal

Ledelse/Administration

Carsten Ree JørgensenDirektør
Knud Aage GerstenbergBestyrelsesformand
Kristian Eg LøkkegaardBestyrelsesmedlem
Robert Ulmann BæverBestyrelsesmedlem
Knud Aage GerstenbergStifter
Arne GerstenbergStifter

Viser 4 af 6