Om firmaet

I gennem mere end 70 år har Neergaard leveret kvalitets produkter. Vi fortsætter succesen. Neergaard gruppen omfatter en række kvalitets produkter til hestebranchen. Danmarks mest foretrukne trailere. Design af stalde,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
87 93 37...
Adresse

Christiansmindevej 26

8660 Skanderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

I gennem mere end 70 år har Neergaard leveret kvalitets produkter. Vi fortsætter succesen. Neergaard gruppen omfatter en række kvalitets produkter til hestebranchen. Danmarks mest foretrukne trailere. Design af stalde, ridehaller, komplette stalde og staldinventar. Det største udvalg i baneplanere ser du hos Neergaard. Vore internet butikker omfatter et bredt sortiment og bliver fortsat udbygget. Vi konstruerer også nogle af verdens bedste ridebaner.

A/S Neergaard Trailer

Vi konstruerer nogle af verdens bedste ridebaner. I samarbejde med Equus Design i Tyskland udarbejder vi færdige forslag til etablering af komplette rideanlæg, og eller indretning af stalde.

Nutidens hestesport stiller store krav til hestene. I springsporten bliver der allerede i de lette klasser redet små tids sparende vendinger. Til dressuren avles heste med stadig større bevægelser som stiller store krav om sunde led. Risikoen for skader på hesten minimeres både til stævner men i særdeleshed også i det daglige arbejde hvis ridebunden har de perfekte egenskaber.

Vi har et stort udvalg af trailere til erhvervs brug - alle produceret i Tyskland.

Desuden har vi mange detaljer og special udførelser. For eksempel: De største trailere op til 2,45 m i bredden og 6,25 m i længden.

Vi er general importør for Bøckmann trailere i Danmark

Ydelser

- Salg, service, reservedele og udlejning

- Lån uden udbetaling

- Lån med 20% udbetaling

- Leasing

- Attraktiv rente

- Tilbud på: ridebaner, måtter, spejle, solarium, vandingsanlæg samt baneplaner nye og brugte

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

A/S Neergaard Trailer

Omsætning

854 tkr

Afkastningsgrad

6.36 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra A/S Neergaard Trailer findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

A/S NEERGAARD TRAILER

CVR-nr:

27627277

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

451910 Engros- og detailhandel med campingkøretøjer, små trailere mv.

Startdato:

20-02-2004

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

87933700

87 93 37 00

8793 3700

87 933 700