Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved at anvende vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

 1. Brdr. Dyring
  88 81 26 70 Vis nummer
  Firmaet ligger i Roskilde og tager også imod kunder fra Søllested.
  Vis kort og ruteplan
  Vognmandsforretninger

  Vi tilbyder en bred vifte af transportløsninger. Ingen opgave er for lille eller for stor og virksomheden har ekspertise i krankørsel og specialtransporter med tungt, langt eller bredt gods.

  Læs mere her
 2. Sax-Trans A/S
  54 70 70 70 Vis nummer
  Firmaet ligger i Sakskøbing og tager også imod kunder fra Søllested.
  Vis kort og ruteplan

  Vi i klarer enhver transportopgave!

  Velkommen til Sax-Trans Vognmandsforretning. Med en solid stab på ca. 60 dygtige medarbejdere, og en flåde på ca. 45 last- og varebiler, ca. 30 anhængere og sættevogne, og langt over 100 containere, veksellad m.v. er firmaet i stand til at løse enhve…

 3. Blue Water Shipping A/S
  79 13 41 44 Vis nummer
  Firmaet ligger i Esbjerg og tager også imod kunder fra Søllested.
  Vis kort og ruteplan

  Blue Water er et internationalt all-round shipping, transport og speditionsfirma med fragtløsninger per skib, fly, bil, bane worldwide. Danskejet med hovedkontor i Esbjerg og 62 kontorer i 26 lande.

 4. Ob Flytning
  54 17 71 19 Vis nummer
  Firmaet ligger i Nykøbing F og tager også imod kunder fra Søllested.
  Vis kort og ruteplan

  O.B. Flytning har mere end 30 års erfaring i flytning for private, firmaer og erhvervsvirksomheder i Danmark og Europa, samt i tjenestemandsflytninger og kommunale flytninger. Vores erfarne og rutinerede flyttefolk og chauffører kan hjælpe dig eller…